Anca Dumitra și-a ales nașii pentru bebeluș: „Au acceptat” – Dezvăluiri despre numele copilului

**Anca Dumitra a anunțat cu emoție că va deveni mamă pentru prima dată**

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său din „Las Fierbinți”, a dezvăluit recent că este însărcinată cu primul său copil. Actrița, în vârstă de 36 de ani, și soțul său, Manfred Spendier, sunt încântați de perspectiva de a deveni părinți și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor întâlni bebelușul.

**Un nou început pentru Anca Dumitra**

La mai puțin de un an de la căsătoria sa cu Manfred, Anca Dumitra este pregătită să înceapă o nouă etapă importantă în viața sa. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre bucuria și emoția pe care o trăiesc ea și soțul ei. „Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu. Îmi doresc să cresc un copil sănătos și fericit, care să fie un om bun. Asta îmi doresc pentru el, să fie un om bun și fericit”, a declarat Anca.

**Planuri pentru viitor**

Deși actrița a ținut ascuns sexul bebelușului și numele acestuia, ea a menționat că părinții spirituali au fost deja aleși. „Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului și nici numele nu este ales deocamdată. Dar părinții spirituali sunt deja informați și au acceptat cu bucurie”, a adăugat ea.

**O perioadă plină de emoții**

Anca a mai spus că toată familia este în stare bună de sănătate, ceea ce reprezintă cel mai mare motiv de bucurie pentru ea. De asemenea, actrița a spus că se simte copleșită de emoțiile pozitive și de entuziasmul acestui nou început.

Pentru Anca și Manfred, urmează o perioadă plină de schimbări și bucurii, iar cei doi sunt nerăbdători să-și întâlnească micuțul și să înceapă această nouă aventură ca părinți.