Cum arată Kate Middleton după aproape o lună de zile de la ultima apariție publică. Detaliul care le-a atras atenția tuturor

**Motivul absenței Prințesei de Wales de la Jocurile Olimpice de la Paris**

Contrar așteptărilor fanilor care sperau să o vadă pe Prințesa de Wales la Jocurile Olimpice, un expert regal a explicat că absența sa se datorează problemelor de sănătate. Phil Dampier a dezvăluit că Kate Middleton nu a putut călători la Paris din cauza dificultăților medicale cu care se confruntă.

Deși Kate Middleton nu a fost prezentă la eveniment, ea și Prințul William au susținut echipa Marii Britanii din fața micilor ecrane. Recent, cuplul regal a postat un videoclip pe platforma X (fostul Twitter), unde au transmis mesaje de felicitare sportivilor britanici pentru performanțele lor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

În videoclipul publicat duminică, 11 august, înainte de ceremonia de închidere, Kate a fost văzută purtând o bluză albă cu dungi negre, asemănătoare cu cea pe care a avut-o în martie, când a făcut un anunț important despre starea ei de sănătate. Prințul William i-a felicitat pe sportivi, declarând: „Felicitări pentru tot ce ați realizat. Ați fost o inspirație pentru noi toți.”

Kate Middleton a făcut prima apariție publică în 2024 la finala turneului de tenis de la Wimbledon, pe 14 iulie, în timp ce continua tratamentul pentru cancer. Aceasta a fost a doua ei apariție publică în acest an.