Ce intervenții are, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp

Deși Daniela Iliescu a devenit recent mamă, arată în continuare fantastic, iar fanii s-au întrebat dacă a apelat la tratamente estetice. Întrebările despre posibile intervenții estetice sunt frecvente, iar partenera lui Culiță Sterp a decis să răspundă sincer.

Pentru a clarifica aceste zvonuri, Daniela Iliescu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a fost întrebată despre eventuale tratamente precum botoxul sau acidul hialuronic. În răspunsul său, Daniela a postat o fotografie din 2012, subliniind că, în acea perioadă, nu existau aplicații de editare a fotografiilor, și că aspectul său de atunci este similar cu cel de acum.

„Nu am apelat niciodată la botox sau acid hialuronic. Sincer, primesc frecvent această întrebare. Poza pe care am postat-o este din 2012, când nu existau aplicații de editare foto. Până aproape de 31 de ani, am reușit să rămân naturală și să nu recurg la intervenții estetice”, a explicat Daniela.

Recent, Daniela și Culiță Sterp au petrecut o vacanță de vis în Grecia, alături de fiul lor, Milan. După o săptămână de distracție și explorări cu micuțul lor, cuplul a decis că este timpul să se relaxeze și să se bucure de momente romantice împreună. Detaliile călătoriei au fost planificate de Daniela, artistul fiind surprins de destinația aleasă. Este bine cunoscut că Daniela se străduiește să mențină flacăra iubirii aprinsă și să creeze momente speciale pentru partenerul ei.