Cum își crește Daniela Gyorfi fata, pe Maria, de 15 ani: ”Să nu ajungă la mâna bărbatului!

Fetița Danielei Gyorfi și a lui George Tal a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Maria, care aproape că a împlinit 13 ani, a finalizat recent clasa a V-a, iar părinții ei sunt extrem de mândri de realizările sale. Deși viitorul rămâne incert, Daniela Gyorfi este hotărâtă să nu-și dorească ca fiica ei să urmeze același drum în viață și a explicat motivele pentru această decizie.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a adus-o pe lume pe Maria la vârsta de 42 de ani și este cunoscută pentru standardele sale ridicate în ceea ce privește educația fiicei sale. Maria este o elevă silitoare, cu rezultate excelente la școală și, recent, a început să învețe limba coreeană, cu visul de a deveni translator. Cariera artistică nu o atrage, fapt care o bucură pe mama sa.

Maria Tal este totuși familiarizată cu viața publică, având chiar o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, intitulată „Maria întreabă, adulții se confesează”. Cu toate acestea, mama ei nu și-ar dori ca ea să urmeze o carieră în televiziune sau, cu atât mai puțin, în muzică.

:Maria mea a terminat clasa a 5-a, sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu. Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă translater ( n.r. traducătoare). Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea, că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă. Nu că aș fi eu materialistă, dar sunt puțini (banii – n. red.).

Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!”, a declarat cântăreața.

O susține în tot ceea ce își dorește să facă, dar și ea e de neclintit în dorința ca fiica ei să fie independentă.

“Femeie independentă, şi susţin acest lucru. Acest principiu îl am de la mama mea, şi aşa voi muri, asta îi spun şi ei, şi asta spun tuturor femeilor, tuturor fetelor care viseză la cai verzi pe pereţi. Este foarte frumos ca un bărbat să fie drăguţ, să îţi ofere, să facă, să dreagă, dar femeia trebuie să fie pe poziţii. O femeie trebuie să aibă un serviciu, trebuie să aibă banii ei, aşa este”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Despre pasiunea fiicei sale, numai de bine, chiar dacă mama nu prea înțelege mare lucru.

“Îţi dai seama că îi place coreeana, imaginează-ţi ce înseamnă pentru mine coreeana, nici măcar nu aud foarte bine ce vorbesc în coreeană, dar ce spune ea, îţi dai seama. Dar eu o voi susţine, am să îi pun meditator dacă văd că este preocupată şi chiar vrea. De anul acesta i-am spus: „Dacă tu vrei, din toamnă, şi văd că într-adevăr esti determinată, bun, îţi pun meditator şi faci coreeană.” Mi-a spus că vrea translator.”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Maria nu e atrasă de muzică
Despre relația mamă-fiică, iată ce a declarat cântăreața la Antena Stars: „Îmi place să cred că suntem ca două prietene, adică aşa aş vrea să fiu vis-a-vis de această relaţie dintre mamă şi fiică. Chiar dacă îi dau un sfat, poate o învăţ să facă ceva anume, dar tot timpul este decizia ei.(…) Pentru tot ceea ce face, ea decide.

Am dat-o la pian, mi-a zis: „Mami, nu sunt pentru pian”, ok. I-am spus cu muzica, dacă îi place, a spus: „Mami, nu cred că sunt eu pentru muzică, nu mă regăsesc, îmi este ruşine”, am spus ok, oricum este mică”.

Un copil foarte dorit

Daniela Gyorfi a fost una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care a devenit mamă la o vârstă mai înantată, după 40 de ani. Artista a adus-o pe lume pe fiica ei, Maria, la vârsta de 42 de ani..Ea și tatăl copilului ei, George Tal, nu sunt căsătoriți, deși sunt împreună de mai bine de 16 ani. Cântăreața și George Tal au planificat nunta, însă de fiecare dată planurile le-au fost date peste cap.

“Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie. Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți!

George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important”, declara în trecut Daniela Gyorfi.