A împrumutat cizmele Andrei și a început să danseze pe piesa lui Beyoncé. Eva Măruță și-a cucerit admiratorii

Eva Măruță a împrumutat cizmele mamei sale și a dansat pe una dintre piesele sale preferate de la Beyoncé. Momentul a fost împărtășit pe rețelele sociale și a fost întâmpinat cu entuziasm de fani, care au observat similaritățile dintre Eva și Andra.

În ultimele săptămâni, Eva și fratele ei, David, au continuat să se bucure de vacanță în România, după ce au petrecut timp plăcut în Marbella, orașul natal al mamei lor. Cei doi copii fac plimbări cu bicicleta prin pădure alături de tatăl lor, Cătălin Măruță, și își dedică timp și pentru lecții de muzică. Eva este foarte activă pe rețelele sociale, iar postările ei adună numeroase vizualizări. Recent, a postat un videoclip în care dansează pe melodia „Texas Hold ‘Em” de la Beyoncé, iar fanii au reacționat entuziast: „Ai energia și bucuria mamei tale”; „Eva, ești fantastică! Ești un artist în devenire!”; „O să urmezi pașii mamei tale în carieră! Felicitări și succes!”

Comentariile nu au lipsit nici de la cei mai critici, dar Andra Măruță a spus că nu le dă prea mare importanță. Artista a exprimat cât de mândră este de progresele Evei, mai ales după debutul ei în film. „Ca mamă, cred că toți copiii sunt speciali și merită sprijin. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi despre seriozitate și dedicare în tot ceea ce face,” a declarat Andra.

Andra a povestit și despre sprijinul părinților ei în cariera ei, subliniind cât de important a fost pentru ea să aibă încrederea și susținerea lor. „Când eram copil, visam să cuceresc lumea, iar părinții mei au crezut întotdeauna în mine, chiar și atunci când alții nu înțelegeau alegerea mea. Acest sprijin mi-a oferit aripi și m-a ajutat să ajung departe. Ca mamă, îmi promit să fiu alături de copiii mei, să nu ascult de criticile externe și să îi sprijin în împlinirea visurilor lor,” a spus cântăreața.