Fanii i-au felicitat pe Viviana Sposub și George Burcea după anunțul făcut. Val de reacții în mediul online

Viviana Sposub a marcat cu emoție aniversarea a patru ani de la întâlnirea cu George Burcea, publicând un mesaj pe internet pentru a împărtăși bucuria acestui moment special.

Într-o relație plină de momente frumoase, dar și de provocări, Viviana și George au reușit să își construiască o poveste de dragoste solidă. Astăzi, cei doi sărbătoresc ziua în care s-au cunoscut, un eveniment semnificativ în viața lor.

Pentru a celebra această aniversare, Viviana a postat pe Instagram un videoclip cu ea și George de la un eveniment special, alături de un mesaj plin de sentimente:

„4 ani… Unii marchează ziua primului sărut, alții ziua în care au devenit oficial un cuplu. Noi sărbătorim ziua în care ne-am întâlnit. 7 August 2020 a fost ziua în care ne-am cunoscut și a fost un moment care ne-a schimbat viețile în multe feluri”, a scris Viviana Sposub în postarea ei.

Videoclipul a generat un val de reacții pozitive și felicitări din partea urmăritorilor, care le-au transmis urări de bine pentru această aniversare importantă.

Deși nu au făcut încă anunțul oficial al căsătoriei, Viviana a făcut un pas semnificativ în această direcție. Ea a achiziționat o rochie de mireasă pe care o consideră potrivită pentru diverse ocazii, chiar dacă nu este pregătită să își facă publice planurile de nuntă în acest moment:

„Recunosc, am cumpărat această rochie de la secțiunea de mirese. Nu mă voi căsători anul acesta, dar am găsit-o perfectă pentru multe alte evenimente. Se potrivește atât de bine și arată minunat”, a adăugat Viviana Sposub pe rețelele sociale.

Astfel, Viviana și George continuă să își trăiască povestea de dragoste în mod discret, dar plin de semnificație.