Anghel Damian vorbește pentru prima oară despre despărțire: “N-am simțit… “. Cât de mult l-a afectat..

Anghel Damian a împărtășit recent detalii despre divorțul părinților săi, care a avut loc când era foarte tânăr.

Într-o discuție sinceră cu fanii săi, Anghel a vorbit despre cum a resimțit separarea părinților. El a explicat că, deși părinții lui au divorțat când el era copil, acest lucru nu a fost perceput de el ca o traumă. Mama și tatăl său au făcut tot posibilul pentru a-i oferi tot ce avea nevoie și pentru a rămâne aproape de el.

„Părinții mei au rămas prieteni strânși și au menținut o relație foarte bună, ceea ce a făcut ca despărțirea să nu fie simțită ca o rupere reală. În ciuda faptului că erau despărțiți, ei au continuat să se preocupe de mine și să fie prezenți în viața mea. Au fost foarte atenți să-mi explice situația și să gestioneze emoțiile într-un mod armonios, atât între ei cât și față de mine,” a declarat Anghel Damian.

El a adăugat că a învățat multe de la părinții săi prin exemplul personal, nu prin sfaturi directe. Anghel a apreciat dedicarea și generozitatea lor, care i-au oferit lecții valoroase despre viață și muncă.

„Ce am învățat de la ei a venit mai degrabă prin observație decât prin lecții explicite. Le-am urmărit angajamentul și generozitatea și le-am integrat în propria mea viață. Chiar dacă, la început, am simțit nevoia să mă distanțez de această profesie, educația pe care mi-au oferit-o m-a pregătit pentru cariera mea și mi-a stabilit așteptările corecte,” a mai spus Anghel Damian.