Andreea Bălan, dezvăluire neașteptată din intimitate: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr”. A recunoscut în fața tuturor ce se întâmplă între ea și Victor Cornea

Andreea Bălan a făcut o dezvăluire sinceră despre relația sa cu Victor Cornea, oferind detalii intime despre cum se simte în această legătură.

Artistă a confirmat că diferența de vârstă dintre ea și partenerul său nu reprezintă un obstacol. Dimpotrivă, Andreea a subliniat că îi place foarte mult să fie alături de un bărbat mai tânăr. Ea a explicat că nu se simte conform vârstei sale și că energia și atitudinea sa sunt mai apropiate de cele ale unei persoane mai tinere.

„De-a lungul timpului, am avut impresia că o relație cu un bărbat mai tânăr mi se va potrivi perfect. Nu mă simt nici pe departe de vârsta pe care o am. În ciuda vârstei legale, mă simt foarte tânără și energică. Cred că, având această vibrație și energie, este natural să fiu atrasă de cineva mai tânăr. Relația noastră funcționează minunat și suntem convinși că suntem făcuți unul pentru celălalt,” a spus Andreea Bălan.

În plus, Andreea a vorbit despre schimbările pozitive din viața ei și despre iertarea pe care a găsit-o pentru cei care i-au greșit. Aceasta a subliniat că pacea interioară pe care o simte acum este rezultatul iertării și al acceptării trecutului.

„Când observi că viața ta se îmbunătățește și simți o liniște interioară, realizezi că iertarea adevărată a fost oferită. Sunt acum într-un loc foarte bun și sunt împăcată cu tot ce s-a întâmplat înainte,” a mai adăugat Andreea Bălan.