Bucurie în familia Hagi: Kira Hagi se mărită! Gică Hagi va deveni socru mic după cererea în căsătorie, la scurt timp de la nunta fiului său!

Familia Hagi se pregătește pentru o nouă sărbătoare deosebită! Kira Hagi, fiica renumitului antrenor Gică Hagi, și-a anunțat recent logodna cu iubitul ei grecesc, care locuiește în România. Această veste vine la scurt timp după nunta elegantă a fratelui său, Ianis Hagi, cu Elena, care a avut loc la Domeniul Știrbey și a fost transmisă pe micile ecrane.

Kira Hagi, născută în 1996 la Barcelona, este o actriță de succes, cu studii de actorie în Statele Unite și Marea Britanie. Acceptând cu entuziasm oferta de logodnă, Kira aduce un aer de sofisticare și strălucire în familia Hagi.

După nunta fratelui său, Kira a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care și-a exprimat dragostea pentru Ianis și soția acestuia. Pe Instagram, a împărtășit o fotografie de neuitat cu Gică Hagi și Ianis dansând, care a primit numeroase aprecieri și comentarii calde.

Familia Hagi se bucură acum de încă o ocazie de celebrare, iar logodna Kirei aduce un nou val de fericire pentru această familie deosebită.