Ana Maria, fosta logodnică a lui Fuego, a rupt tăcerea. De ce s-au despărțit, de fapt!

Fuego și Ana Maria Ciausu au avut o relație de patru ani în perioada începutului anilor 2000, însă drumurile lor s-au despărțit după acest timp. În prezent, ambii au vieți separate, dar au păstrat o relație de prietenie și comunică în continuare.

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a avut o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Ciausu, dar au decis să meargă pe căi diferite după patru ani împreună. În ciuda despărțirii, cei doi au rămas în relații bune.

Într-un interviu recent pentru ProTV.ro, Ana Maria a discutat despre evoluția relației lor și despre cariera sa actuală. La 12 ani după încheierea relației, Ana Maria a reușit să-și construiască o carieră politică remarcabilă în județul Olt. „Da, am fost în centrul atenției din cauza relației cu Paul, dar acest lucru nu a fost niciodată intenția mea. Atât eu, cât și Paul, nu aveam nimic de ascuns. În prezent, am acumulat șapte ani de experiență în politică aici, în județul Olt”, a explicat Ana Maria.

Ana Maria a lăudat cariera lui Fuego, numindu-l un artist complet și pasionat. „Paul a reprezentat o perioadă importantă din viața mea. Este un artist dedicat, care iubește profund profesia sa și își dorește să împărtășească emoțiile și sentimentele sale prin muzică”, a adăugat ea.

Ana Maria consideră că decizia de a merge pe drumuri separate a fost una corectă și nu își regrete niciun aspect al acelei perioade din viața ei.