Îl recunoști? Băiețelul din imagine a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România!

Jador a împărtășit recent cu fanii săi o fotografie rară din copilărie, dezvăluind cum a evoluat de-a lungul timpului. La 27 de ani, artistul a postat imaginea pe rețelele de socializare, evidențiind asemănările izbitoare dintre el și versiunea sa actuală.

Fotografia, postată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, reflectă nostalgia artistului pentru vremurile de odinioară. În imagine, micuțul Jador, cunoscut și sub numele real de Remus Ionuț Dumitrache, apare într-un pulover tipic epocii și o cămașă sub pulover. Trăsăturile sale – fața rotundă, ochii și nasul – sunt similare cu cele pe care le are acum.

Jador a observat și el această asemănare, menționând cu umor că are „aceiași ochișori”. Mama artistului a vorbit despre copilăria lui într-o emisiune TV, descriindu-l ca fiind modest și dedicat muzicii încă din tinerețe. Deși nu ascultă muzica fiului său din motive personale, ea apreciază parcursul său profesional și îi respectă alegerea de a urma o carieră muzicală.

În această perioadă a anului, Jador se bucură de timpul petrecut cu familia, înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la un concurs. Artistul le-a cerut fanilor să-i transmită gânduri bune și să se roage pentru succesul său. Într-un video emoționant postat pe Instagram, Jador a cerut suportul fanilor și a rugat ca aceștia să se roage pentru el, subliniind importanța sprijinului în această nouă etapă a vieții sale.

În ciuda anunțului său privind retragerea din muzică la sfârșitul anului, se pare că aceasta va fi o pauză temporară, având în vedere angajamentele sale internaționale. Jador a pregătit și noi piese pentru a-și ține fanii aproape în perioada în care va fi plecat.