Câți ani are iubita medicului Cristian Georgescu. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu pare că și-a ales o parteneră după chipul și asemănarea solistei, dar mult mai tânără

**După patru ani de la despărțirea de Anca Țurcașiu, întrebările legate de iubita medicului Cristian Georgescu sunt din ce în ce mai frecvente.**

Cu ocazia zilei de naștere a lui Cristian Țânțăreanu, medicul a oferit un interviu emoționant pentru Antena Stars, filmat de pe domeniul său din Corbeanca. Alături de el se afla iubita sa, o femeie blondă, cu o siluetă zveltă și bine întreținută, cu părul creț, amintind oarecum de fosta sa soție din punct de vedere al aspectului fizic.

**Câți ani are iubita medicului Cristian Georgescu?**

După o relație de peste 20 de ani, Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au decis să-și urmeze căi separate în 2020. Deși despărțirea a fost un moment dificil, ambii și-au continuat viețile, iar Cristian Georgescu a găsit din nou dragostea. După o perioadă de discreție, cei doi și-au oficializat recent logodna și nu mai evită aparițiile publice.

Iubita medicului Georgescu urmează să împlinească 43 de ani luna viitoare. Împreună cu aceasta, Cristian își descrie viața ca fiind plină de aventuri, călătoriile fiind una dintre pasiunile sale majore. În această vară, planifică o vacanță în Hong Kong și Coreea de Sud, după ce anul trecut a petrecut o lună în Japonia.

**Cristian Georgescu se pregătește să devină bunic**

Cu emoție și entuziasm, medicul a anunțat că în luna iunie va deveni bunic. Îi așteaptă cu nerăbdare pe nepoții săi și speră ca noul membru al familiei să aducă multă bucurie.

În prezent, Cristian și iubita sa trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar viitorul le aduce perspective și momente de neuitat.