Iubita antrenorului impresionează la doar 5 luni după a doua naștere, dar un detaliu surprinzător atrage atenția

Corina Caciuc și iubitul ei, Laurențiu Reghecampf, sunt în prezent într-o vacanță relaxantă pe plajele din Spania, alături de familie. Corina, care a devenit mamă pentru a doua oară acum doar cinci luni, se bucură de un aspect impecabil după cele două nașteri recente. Cu toate acestea, în ultima fotografie postată, se observă un detaliu interesant: o zonă editată pe coapsa dreaptă a Corinei, unde pare să fi fost folosită funcția de „clone stamp” pentru a ajusta imaginea.

În ciuda acestui mic incident, Corina și Laurențiu, care sunt însoțiți de fiul lor mai mare, Liam, par să se bucure din plin de vacanță. De asemenea, mezinul familiei, Landon Abram, nu apare în poze, iar locul său rămâne neclar: fie este în vacanță cu părinții, fie se află în grijă a bunicilor acasă.

În altă parte, Anamaria Prodan a postat recent o fotografie în costum de baie, surprinzând cu un look elegant și modern. Impresara de 51 de ani a ales un costum roșu cu alb, care pune în valoare silueta sa tonifiată. Alături de ea se află partenerul ei, Ronald Gavril, boxer profesionist, cu 13 ani mai tânăr decât ea.