Nona de la „Casa iubirii” a spus lucrurilor pe nume, după ce a fost întrebată de sarcină! Ipostaza în care s-a afișat a stârnit numeroase reacții: „Nu trebuie să vă faceți griji”

Nona a reacționat la un comentariu negativ primit pe Instagram despre dorința ei de a deveni mamă.

După ce a devenit cunoscută prin participarea la emisiunea “Casa Iubirii”, Nona și-a împărtășit viața personală cu urmăritorii ei, inclusiv momentele dificile și cele plăcute. Recent, după ce a postat o fotografie cu unul dintre animalele sale de companie, un comentariu răutăcios a sugerat că ar trebui să aibă un copil în loc să îngrijească animale. Nona a răspuns cu calm, explicându-și punctul de vedere.

„Am văzut un comentariu în care cineva mi-a spus că ar trebui să fac un copil în loc să mă ocup de motanul meu. I-am răspuns că și animalele au suflet și oferă multă iubire. Chiar dacă nu am devenit mamă până acum, asta nu înseamnă că nu mi-aș dori. Am cinci nepoți minunați care mă bucură și mă sprijină. Nu trebuie să vă faceți griji, am cui cere ajutorul atunci când voi fi mai în vârstă,” a explicat Nona pe Instagram.

Într-un podcast recent, Nona a menționat că își dorește să-și întemeieze o familie și să aibă un copil, chiar și prin adopție, dacă nu va reuși să devină mamă biologică până la vârsta de 35 de ani. Ea a adăugat că este deschisă și la ideea de căsătorie și a confirmat că discută despre aceste planuri cu partenerul ei, fără a dezvălui numele acestuia.

„Vreau să am o familie și un copil. Dacă nu voi putea să am proprii copii, am considerat că ar fi o idee bună să adopt un copil și să îi ofer o viață mai bună. Desigur, dacă un copil pe care îl voi adopta va avea o legătură specială cu mine, va avea prioritate,” a spus Nona.

Întrebată despre planurile de căsătorie, Nona a confirmat că discuta despre acest lucru cu partenerul ei și că își dorește o astfel de evoluție în relația lor.