Tavi Clonda și Gabriela Cristea, vacanță de coșmar în Grecia! Ireal ce au găsit la vila închiriată

**Vacanță neașteptată pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea în Grecia: Întâlnire neașteptată cu un șarpe**

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, împreună cu fetițele lor, se bucură de o vacanță în Grecia, dar au avut parte de un incident neașteptat care le-a stricat relaxarea. Chiar dacă vremea a fost frumoasă și atmosfera liniștită, un moment de panică a tulburat sejurul celor patru.

După o zi plină în centrul stațiunii, familia Clonda s-a întors la vila pe care o închiriaseră. Deși localnicii i-au avertizat despre potențiale pericole din zonă, Tavi și Gabriela nu au acordat prea multă atenție acestora, fiind familiarizați cu vacanțele în Grecia. Așa că, la prima vedere, totul părea în regulă.

**Momentul de groază: întâlnirea cu șarpele**

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Cristea a descris incidentul în detaliu. „Locația unde stăm este minunată, dar aseară am avut o experiență șocantă. După ce am deschis ușa casei, am găsit un șarpe chiar la intrare, în interiorul vilei. M-am speriat destul de tare când l-am văzut. Era un pui de șarpe, nu foarte mare, dar destul de neplăcut. De obicei, șerpii maturi nu sunt comuni în această zonă, dar este un șarpe veninos”, a povestit Gabriela.

**Măsuri de siguranță și lecții învățate**

După acest incident, Gabriela Cristea a subliniat importanța luării în serios a avertizărilor localnicilor și a măsurilor de siguranță. „Am început să fim mai atenți și să respectăm sfaturile date de gazdă. Există capcane pentru șerpi și un ghid care ne informează despre posibilele pericole. De acum înainte, vom fi mai precauți: e important să scuturăm bine papucii și pernele înainte de a le folosi, pentru a evita surprizele neplăcute”, a adăugat Gabriela.

În ciuda incidentului, familia Clonda continuă să se bucure de vacanța lor, fiind mai conștienți de potențialele riscuri și pregătiți să se adapteze la condițiile locale.