Carmen de la Sălciua a dezvăluit care este singura operație estetică pe care o are: „Mi-a schimbat toată forma feței”.

**Carmen de la Sălciua a dezvăluit detaliile despre intervențiile sale estetice**

Carmen de la Sălciua a abordat recent subiectul intervențiilor estetice, răspunzând întrebărilor și comentariilor legate de schimbările din aspectul său fizic. Într-o discuție cu Teo Trandafir, artista a explicat că, deși a fost subiectul unor critici legate de posibile operații estetice, are doar o intervenție estetică cunoscută.

**Carmen de la Sălciua și intervențiile estetice**

În cadrul unei apariții la podcastul lui Teo Trandafir, Carmen a clarificat că singura procedură estetică pe care a suferit-o este rinoplastia. Artista a explicat că această operație i-a schimbat semnificativ aspectul feței, afirmând: „Am doar o rinoplastie. Nasul mi-a schimbat toată forma feței. Când îți faci rinoplastie, pielea se întinde și se adaptează.”

De asemenea, Carmen a menționat că a realizat și injecții pentru îmbunătățirea aspectului pielii din jurul ochilor, dar a subliniat că nu a avut alte intervenții chirurgicale, inclusiv la nivelul sânilor, care sunt naturale. „Singura mea operație este la nas. Nu am nimic altceva, nici la nivelul sânilor. Totul este de la mama natură”, a completat artista.

**Schimbările de stil de viață ale artistei**

Pe lângă aspectul estetic, Carmen de la Sălciua a discutat și despre stilul ei de viață și cum își menține forma fizică. Artista a explicat că nu urmează o dietă strictă, dar a adoptat câteva obiceiuri sănătoase, cum ar fi evitarea meselor după ora 18:00 și consumul de apă în cantități mari. „Am renunțat la pâine, cu excepția micului dejun, și încerc să mănânc porții mici. Nu consum băuturi acidulate și limittez dulciurile,” a declarat Carmen.

De asemenea, artista a subliniat importanța exercițiilor fizice și a menționat că se reapucă de sport pentru a-și menține greutatea. „Am început să fac sport mai serios. Combinarea unui regim alimentar echilibrat cu exerciții fizice a fost întotdeauna eficientă pentru mine,” a adăugat ea.