Schimbarea dramatică în viața Mihaelei Borcea: Cum a fost afectată fosta soție a lui Cristi Borcea de recenta lovitură primită

**Mihaela Borcea își trăiește noua viață după vânzarea hotelului din Olimp**

Mihaela Borcea își savurează acum viața din plin, după ce fostul soț, Cristian Borcea, a vândut hotelul din Olimp, pe care ea l-a administrat cu succes. După această schimbare majoră, Mihaela a decis să se concentreze pe propria persoană și să profite de fiecare moment al vacanței de vară. În prezent, ea se află în Austria, după ce a vizitat Grecia, Croația și Maramureș, și urmează să ajungă pe litoralul românesc, dar nu la fostul său loc de muncă.

**Mihaela Borcea și noul său început**

După ce a fost înlăturată de la conducerea hotelului de la Olimp la începutul anului și proprietatea a fost vândută altor investitori, Mihaela Borcea a avut ocazia să își reorienteze viața. „Recuperez timpul pierdut,” spune ea, referindu-se la faptul că, după ani în care s-a dedicat afacerii, acum își poate aloca timp pentru plăcerile personale.

Mihaela a împărtășit recent cum își petrece vara: „Suntem în prezent în Austria, am mai fost și în Croația și Grecia, și am explorat și Maramureșul. Este momentul să descoperim și țara noastră, pe care nu am avut timp să o explorăm până acum.”

**Vizita pe litoralul românesc**

În curând, Mihaela Borcea va vizita și litoralul românesc, dar nu va reveni la fostul hotel. „Vom merge pe litoral, dar nu la fostul hotel. Avem o altă invitație și vom merge acolo unde suntem chemați,” a precizat ea.

**O viață mai bună și o nouă pasiune**

Mihaela Borcea se simte mai bine ca niciodată și a descoperit o nouă pasiune: grădinăritul. „Mă bucur de casa mea, unde nu am fost prea prezentă până acum. Acum mă ocup de mine, fac sport și am grijă la alimentație. Grădina mea oferă roade excelente – roșii, castraveți, ardei, dovlecei și fructe. Mâncarea are un gust mult mai bun când este culeasă proaspăt,” spune Mihaela.

De asemenea, ea subliniază că noua sa viață este una lipsită de stres, iar această schimbare a adus o liniște necesară în viața ei. „Acesta este cel mai important lucru – liniștea interioară. Anul acesta am învățat să trăiesc cu adevărat,” a adăugat ea.