Sfârșitul unei legende. Este vorba despre Celine Dion. Din pacate vesti triste..

**Celine Dion a anunțat că suferă de o boală rară care îi afectează sever viața**

Celine Dion a făcut public un diagnostic devastator care explică problemele sale recente de sănătate. Artista a dezvăluit că suferă de sindromul omului înțepenit, o afecțiune neurologică extrem de rară care provoacă o încordare progresivă și necontrolată a mușchilor. Această boală face ca pacienții să rămână blocați în anumite poziții și să aibă dificultăți semnificative în mișcare și vorbire.

Cu lacrimi în ochi, Celine Dion a împărtășit impactul devastator al acestei afecțiuni asupra vieții sale. „Din păcate, spasmele acestea afectează profund fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi. Uneori am dificultăți să merg, iar corzile mele vocale nu mai funcționează așa cum obișnuiau,” a declarat artista.

Celine a menționat că lucrează cu o echipă de medici de renume pentru a încetini progresia bolii, însă, din păcate, nu există un tratament cunoscut care să o vindece complet. „Am o echipă minunată de specialiști care mă sprijină, precum și copiii mei care îmi oferă tot suportul necesar,” a adăugat ea.

În urma acestui diagnostic, Celine Dion a fost nevoită să anuleze concertele planificate pentru Europa în februarie 2023. „Este dureros să vă spun că nu voi fi pregătită să reiau turneul în Europa așa cum era planificat,” a confirmat artista de 54 de ani.

De asemenea, la începutul anului, Celine Dion a amânat concertele din SUA din cadrul turneului „Courage”, invocând probleme similare de sănătate. Echipa sa a explicat că artista a fost tratată pentru spasme musculare severe și persistente care i-au afectat capacitatea de a performa, iar procesul de recuperare este mai lung decât era de așteptat.

Fanii ei au reacționat cu îngrijorare, dar au trimis și numeroase mesaje de încurajare pe diverse platforme, sprijinind-o în această perioadă dificilă.