Carmen de la Sălciua așteaptă cu nerăbdare să devină mamă: „Copilul va fi cel mai bun prieten al meu”

**Carmen de la Sălciua Își Deschide Inima Despre Dorința de a Fi Mamă**

Carmen de la Sălciua, cunoscută pentru sinceritatea ei în cadrul showbiz-ului românesc, a vorbit deschis despre dorința sa de a deveni mamă. Vedeta, care nu ezită să își împărtășească gândurile și sentimentele, a dezvăluit recent că își dorește cu ardoare să aibă un copil și că a apelat la tratamente pentru a-și îndeplini acest vis.

**Interviu cu Teo Trandafir**

Într-o discuție cu Teo Trandafir, Carmen a explicat că, în trecut, nu a avut dorința de a deveni mamă din cauza incertitudinilor legate de fostul soț. „În fostul meu mariaj, nu îmi doream copii pentru că nu simțeam că relația va dura. Acum, însă, îmi doresc foarte mult să devin mamă și am început să urmez tratamente în acest sens”, a declarat Carmen.

Carmen a menționat că a terminat recent tratamentele, dar a subliniat că nu poate controla rezultatul final, lăsând totul în voia lui Dumnezeu. „Am terminat tratamentele de curând și a fost o mică problemă care s-a rezolvat rapid. Doctorul a spus că aceasta era cauza principală pentru care nu puteam avea copii, dar acum este în regulă”, a adăugat Carmen.

**Visul de a Fi Mamă**

Carmen de la Sălciua este convinsă că visul ei de a deveni mamă se va împlini și are un sentiment puternic că va avea o fetiță. „Simt că viitorul meu copil va fi cel mai bun prieten al meu și am un presentiment că va fi o fetiță. Mi-ar plăcea foarte mult să fie așa”, a spus Carmen.

Despre soțul ei, Carmen a menționat că, deși el spune că își dorește un băiat, ea crede că și el își dorește o fetiță. „Soțul meu spune că vrea un băiat, dar eu am impresia că își dorește o fetiță, așa că vedem ce ne rezervă viitorul”, a încheiat Carmen.