Acum e „fata de aur a României”, dar drumul Mihaelei Cambei către glorie a fost presărat cu multe umilințe

**Mihaela Cambei: De la Umilințe la Succesul Olimpic**

Jocurile Olimpice de la Paris au adus o mare bucurie pentru comuna Dofteana, județul Bacău, odată cu medalia de argint câștigată de Mihaela Cambei la haltere, în categoria 49 de kilograme. Performanța sa remarcabilă a fost întâmpinată cu entuziasm de întreaga comunitate, dar puțini știu că drumul către acest succes a fost presărat cu multe dificultăți.

**O Poveste de Curaj și Determinare**

La doar 21 de ani, Mihaela Cambei a demonstrat o voință de fier, înfruntând provocări semnificative în copilărie. A fost victimă a bullying-ului din cauza originii sale, fiind supusă unor umilințe care o făceau să plângă la sfârșitul zilei. Tatăl ei, Florin Cambei, a dezvăluit că fiica sa a avut parte de tratamente urâte la Onești, dar cu sprijinul necondiționat al familiei și al clubului sportiv, Mihaela a reușit să depășească aceste obstacole.

**Un Drum Plin de Provocări**

În ciuda dificultăților, Mihaela nu a lăsat nimic să-i stea în cale. Chiar înainte de competiția olimpică, a suferit o accidentare serioasă la cot, necesitando tratamente și recuperare intensivă. Cu toate acestea, a concurat cu curaj și a câștigat medalia de argint, demonstrând o determinare deosebită chiar și în fața durerii. Tatăl său este extrem de mândru de tenacitatea și curajul ei, care au fost esențiale în realizarea visului ei.

**Planuri pentru Viitor**

După succesul olimpic și medalia de aur obținută la Campionatele Europene de la Sofia, Mihaela Cambei are planuri ambițioase pentru viitor. Își dorește să urmeze cursurile Facultății de Educație Fizică și să continue să contribuie în domeniul sportiv. De asemenea, vizează deschiderea unui salon de fitness în comuna Dofteana. În ciuda realizărilor sale impresionante, Mihaela rămâne modestă și dedicată, având mereu în minte lecțiile învățate din experiențele sale anterioare.