Mihaela Rădulescu a postat această imagine cu Ayan și mama ei, apoi a urmat un val de reacții! Detaliul care a atras atenția tuturor, ce au observat oamenii în fotografie

Mihaela Rădulescu este celebră la noi în țară, însă multe persoane se întreabă cine este și cum arată mama acesteia. Frumusețea vedetei tv pare să fie moștenită de la mama sa care se menține într-o formă de invidiat.

Fosta profesoară de limba și literatura română și-a păstrat peste ani zâmbetul și farmecul, pe care i l-a transmis și fiicei sale.

Mihaela Rădulescu activează în showbiz de 27 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete autohtone. Puțini știu însă cine este și cum arată mama vedetei, cea care i-a fost permanent alături.

Cine este și cum arată mama Mihaelei Rădulescu
Marilena Țiganu a fost mereu o fire discretă, iar fiica ei a reușit să o țină mere departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, fosta profesoară de limba și literatura română a fost mereu aproape de Mihaela și de fiul acesteia Ayan. În prezent aceasta locuiește în România, după ce o perioadă a stat la Monaco unde s-a ocupat atent de creșterea nepotului ei.

De ce a divorțat Gheorghe Hagi de prima soție. Ce motive a invocat
Cât costă o omletă într-o autoservire din Eforie Nord, acum, în iulie 2024
Cu mai mulți ani în urmă, diva a acceptat să realizeze un pictorial incendiar alături de mama sa pentru o celebră revistă din România. De curând, Mihaela a postat un instantaneu emoționant cu Ayan alături de bunica lui.

Tatăl Mihaelei s-a stins din viață, din păcate, cu mai mulți ani în urmă și, de atunci, mama sa i-a fost în permanență aproape. Fosta profesoară de română din Piatra Neamț s-a ocupat mult timp de creșterea și educarea nepotului ei Ayan, care, pe când avea doar doi anișori o alinta „bica” pe bunica lui.

„După ce a murit tata am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie. Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească etc. Acum s-a întors în România unde le are alături pe prietenele ei”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit redacția.ro.

Cum a fost copilăria Mihaelei Rădulescu
Deși viața actuală a vedetei tv ține mereu prima pagină a tabloidelor din România, despre copilăria acesteia se cunosc prea puține detalii.

În cadrul unui interviu acordat cu ceva timp în urmă, Mihaela a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria și educația pe care a primit-o acasă.

„Mă jucam mereu cu băieții, eram foarte competitivă și deloc interesată de păpuși. Îmi făceam datoria la școală, la gimnastică, eram premiantă și mer- geam la olimpiade, dar nu-mi prea plăcea să stau locului sau să n-am păreri. Nu eram deloc alintată, dar știu că eram iubită de toată familia, mi-am prins în viață toți bunicii și toți străbunicii. De la bunicile mele am învățat să gătesc o mulțime de mâncăruri, dar îmi plăcea mai mult să stau cu bunicii și cu tata la reparat chestii prin casă sau prin curte.

Mama a fost mereu cea riguroasă, dar nu era nimic spartan în educația mea. Am avut părinți tineri, mama avea 20 de ani când m-a adus pe lume și era studentă, ca și tata. Din doi părinți profesori, n-aveam cum să greșesc fundamental sau să o iau pe vreun drum greșit, dimpotrivă. Și le sunt recunoscătoare pentru tot, mai ales pentru ce nu-mi convenea când nu înțelegeam de ce mă certau. Acum înțeleg tot și îi iubesc și mai mult”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!Deși au trecut anii, mama Mihaelei Rădulescu și-a păstrat peste ani zâmbetul și farmecul, pe care i l-a transmis și fiicei sale.