Dana Roba se pregătește pentru nunta cu Beni. Make-up artista așteaptă cu nerăbdare pronunțarea divorțului de Daniel Balaciu

**Dana Roba și Beni: Planuri de Viitor și Așteptări**

Dana Roba și Beni au confirmat recent că au o relație serioasă și că își doresc să își construiască un viitor împreună. Cu toate acestea, pentru a putea face acest pas, Dana așteaptă finalizarea divorțului de fostul ei soț, Daniel Balaciu.

**Divorțul și Planurile de Căsătorie**

Dana Roba este nerăbdătoare să finalizeze divorțul de Daniel Balaciu și să își înceapă o nouă etapă alături de Beni. Make-up artista speră ca după separarea oficială să nu mai fie legată de fostul soț și să își poată construi o familie alături de partenerul actual.

Chiar dacă Daniel Balaciu i-a oferit o experiență de căsnicie extrem de dificilă, Dana nu a renunțat la visul de a găsi iubirea. În prezent, ea se bucură de faptul că cele două fiice ale sale s-au apropiat foarte mult de Beni, considerându-l un tată mult mai bun decât fostul soț. „Fetele mele îl iubesc foarte mult pe Beni și, pentru a-i face o surpriză fostei mele soacre, am spus că Beni este tatăl lor. Nu este important cine te naște, ci cine te crește și te sprijină”, a declarat Dana Roba într-o emisiune online.

**Divorțul Încă în Proces**

Dana Roba este frustrată de durata procesului de divorț și așteaptă cu nerăbdare finalizarea acestuia. „În octombrie avem următoarea înfățișare pentru partaj și restul aspectelor legate de divorț”, a adăugat ea.

**Nemulțumirea față de Pedeapsă**

Recent, a fost stabilită pedeapsa pentru Daniel Balaciu, după ce acesta a fost găsit vinovat de agresiune severă. Instanța l-a condamnat la șapte ani de închisoare cu executare și la plata unor daune de 80.000 de euro. Dana Roba a exprimat public dezamăgirea ei față de sentința considerată prea blândă, având în vedere gravitatea incidentului. „Am așteptat mult timp pentru a afla pedeapsa și sunt dezamăgită de numărul de ani pe care Daniel îi va petrece în închisoare. Dacă ar fi fost într-o altă țară, cred că pedeapsa ar fi fost mult mai severă”, a spus Dana.