Lidia Buble, fotografie rară cu cei 6 frați și cele 4 surori. Reuniune de familie la nunta mezinei Lorena

Lidia Buble, cunoscută pentru cariera sa de succes, provine dintr-o familie extinsă, cu șase frați și cinci surori. Organizarea unui eveniment de familie cu toți cei 11 frați nu este deloc simplă, dar nunta surorii ei, Lorena, a fost ocazia perfectă pentru a reuni întreaga familie Buble.

Recent, Lidia a surprins pe toată lumea cu o fotografie în care apare alături de cei șase frați și cele patru surori. Imaginea, postată pe rețelele sociale de una dintre surori, este prima în care întreaga familie Buble apare complet într-un cadru comun.

Lidia Buble a transmis un mesaj emoționant surorii sale, Lorena, în ziua nunții acesteia: „Uitați trădătoarea. Acum am rămas…”. Familia Buble este formată din Iosif, Beniamin, Simion, Daniela, Corneliu, Daniel, Estera, Lidia, Elisei, Diana și Lorena, care sunt acum adulți, fiecare cu propria viață. Lorena, cea mai tânără dintre ei, are 21 de ani, în timp ce Iosif, cel mai vârstnic, are 47 de ani.

Deși Lidia și surorile ei sunt active pe rețelele sociale și au un număr considerabil de urmăritori, frații lor preferă să se concentreze pe viața de familie și evită să fie în centrul atenției.