David Popovici nu vrea știe câți bani a câștigat până acum. De ce a luat această decizie, motivul i-a surprins pe mulți

David Popovici a făcut recent o declarație surprinzătoare, anunțând că nu dorește să afle detalii despre câștigurile sale sau soldul conturilor sale bancare. Deși a impresionat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 și este cunoscut pentru realizările sale sportive, tânărul de 19 ani a explicat de ce preferă să rămână departe de aspectele financiare.

David Popovici a explicat că evită să cunoască sumele exacte câștigate pentru a nu fi influențat negativ de bani. Tatăl său se ocupă de gestionarea finanțelor și, având încredere totală în el, David preferă să se concentreze pe antrenamente și competiții.

Sportivul a menționat că a ales această abordare după ce a observat că discuțiile cu tatăl său se axau din ce în ce mai mult pe aspectele financiare, ceea ce a început să afecteze relația lor. „Încerc să rămân cât mai departe de subiectul banilor. Sunt conștient de influența pe care o pot avea și nu vreau să știu detalii despre câți bani am sau cât câștig lunar. Tatăl meu îmi oferă informațiile de bază de care am nevoie. A fost o alegere conștientă să fac asta, pentru că prefer să am încredere în el și să știu că finanțele sunt gestionate corespunzător. De asemenea, am observat că discuțiile despre bani începeau să influențeze prea mult relația noastră, așa că am decis să pun accent pe aspectele mai importante ale relației noastre tată-fiu,” a explicat David Popovici.