Cât de mult a crescut fiica Elenei Udrea .Cum se distrează în vacanță alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov

**Eva Maria, Fiica Elenei Udrea, Se Bucură de Vacanță Alături de Tatăl Său**

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, profită de vacanța de vară în compania tatălui său, după ce a absolvit grădinița și se pregătește să înceapă școala toamna aceasta. În absența mamei sale, care este în prezent în arest, Adrian Alexandrov se dedică total pentru a-i oferi o vacanță plăcută și memorabilă.

**Vacanța de Vară în Delta Dunării**

Recent, Adrian Alexandrov a postat pe rețelele sociale câteva fotografii din vacanța petrecută în Delta Dunării împreună cu Eva Maria. Această escapadă a venit ca o oportunitate pentru tatăl său de a petrece timp de calitate cu fiica sa și de a compensa, în măsura posibilului, absența mamei sale.

Eva Maria a rămas sub îngrijirea tatălui său începând cu anul 2022, când Elena Udrea a fost condamnată la închisoare pentru șase ani și jumătate. De la acea vreme, fosta ministră a criticat frecvent condițiile din sistemul penitenciar, în special restricțiile privind contactul cu fiica sa.

**Mesajul Emoționant al Elenei Udrea**

Cu câteva săptămâni în urmă, Elena Udrea a publicat un mesaj pe Facebook în care a exprimat regretul că nu a putut fi alături de fiica sa la finalul grădiniței. Fosta politiciană a menționat că Eva Maria a fost singura dintre colegii săi care nu a avut-o pe mama alături în acest moment important.

Elena Udrea a adăugat că nu a fost prezentă în viața fetiței sale în ultimele două ani și jumătate și a criticat în continuare sistemul penitenciar pentru restricțiile impuse. În mesajul său, ea a condamnat și conducerea ANP pentru refuzul de a-i acorda permisiunea de a participa la evenimentele importante din viața fiicei sale.

**Adrian Alexandrov: O Prezență Încălziră și Îngrijitoare**

În ciuda provocărilor și a contextului dificil, Adrian Alexandrov rămâne o prezență constantă și dedicată în viața fiicei sale, asigurându-se că Eva Maria beneficiază de o vacanță frumoasă și de momente speciale alături de el.