A ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate! Toți se freacă la ochi când îl văd, căci nu le vine să creadă că e tocmai Florin Piersic

**Florin Piersic revine în fața publicului după o absență de cinci luni din cauza unor probleme de sănătate**

Florin Piersic, veneratul actor român, a reapărut în fața admiratorilor săi după o absență de cinci luni, timp în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. La 88 de ani, Piersic a avut de înfruntat o serie de provocări medicale, fiind internat în mai multe spitale din Cluj-Napoca și București.

**Mesajul emoționant al actorului pentru fanii săi**

În ciuda dificultăților, Florin Piersic a dorit să își liniștească fanii, postând un mesaj video pe Facebook. În înregistrarea respectivă, Piersic, vizibil emoționat, le-a mulțumit celor care l-au sprijinit în această perioadă și a asigurat publicul că este bine. „M-am recuperat. Am avut o perioadă mai dificilă, dar timpul trece și eu sunt aici, cu dumneavoastră. Ne vom întâlni și ne vom bucura împreună”, a spus actorul.

**Problemele de sănătate și intervențiile chirurgicale**

Florin Piersic a fost nevoit să suporte mai multe intervenții medicale, inclusiv o operație la genunchi, după ce a suferit un incident în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca la sfârșitul lunii aprilie. Inițial, operația părea să rezolve problemele, dar infecția s-a agravat, necesitând transferul său la București. Acolo, a fost tratat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” și ulterior la Spitalul Foișor. La Foișor, medicii au efectuat o nouă intervenție pentru îndepărtarea protezei de genunchi care contribuia la infecție. Operația a fost un succes, iar Piersic a început să-și revină treptat.

**Reacțiile publicului și determinarea lui Florin Piersic**

Mesajul de reîntoarcere al lui Florin Piersic a fost primit cu mare bucurie de fanii săi, care au fost îngrijorați de starea sa de sănătate. Mulți i-au transmis mesaje de susținere și încurajare, dovedind încă o dată respectul și afecțiunea de care se bucură actorul în rândul publicului românesc.

Acest episod din viața sa subliniază atât fragilitatea vieții, cât și puterea și determinarea lui Florin Piersic. Deși perioada de recuperare a fost dificilă, actorul a demonstrat că spiritul său rămâne puternic și că este pregătit să revină pe scenă atunci când va fi complet refăcut.