Monica Tatoiu este foarte sinceră și nu se rușinează cu nimic din ce-a făcut în tinerețe. Nici cu bărbații cu care s-a iubit, nici cu alcoolul, nici nu anturajul

**Monica Tatoiu își amintește de tinerețea plină de adrenalină, când pasiunea pentru poker era o parte centrală a vieții ei**

Monica Tatoiu a făcut recent o serie de dezvăluiri fascinante despre perioada tinereții sale, în care era profund implicată în lumea jocurilor de cărți, în special pokerul. Fosta profesoară de matematică a vorbit deschis despre cum obișnuia să joace poker în moduri neobișnuite și provocatoare, inclusiv pe dezbrăcate și în jocuri pe bani sau împrumut.

În cadrul unui interviu pentru podcastul „Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu”, Monica Tatoiu a rememorat anii de facultate, când era o jucătoare pasionată și activă. „În perioada facultății, am fost foarte implicată în jocurile de cărți. Participam la turnee și jucam frecvent. Am început cu canasta și poker, și am continuat să joc chiar și după ce l-am întâlnit pe Tatoiu, care mi-a pus capăt acestor jocuri,” a explicat Tatoiu.

Monica a povestit cum jocurile de poker puteau dura până la trei zile consecutive, și că era o practică obișnuită să se joace pe dezbrăcate în acea vreme. „Era o modă atunci. Participam la jocuri intense, care puteau dura trei zile non-stop, fie că erau pe dezbrăcate, fie pe bani sau împrumut. Câștigai totul sau pierdeai totul. Am și trofee acasă pentru canasta, whist și alte jocuri. Și în aceste competiții, am fost extrem de dedicată,” a adăugat Monica.

Pasiunea sa pentru poker a scăzut semnificativ după ce l-a cunoscut pe actualul său soț, Victor Tatoiu, care a pus capăt jocurilor de noroc din viața ei. „După ce l-am întâlnit pe Victor, am renunțat la poker și am început să mă concentrez pe alte aspecte ale vieții mele,” a recunoscut fosta profesoară.

Astfel, Monica Tatoiu a oferit o perspectivă rară asupra unei perioade interesante din viața sa, arătându-se deschisă și sinceră despre pasiunea sa pentru jocurile de cărți și aventurile din tinerețe. Aceste amintiri rămân o parte semnificativă din istoria sa personală.