Smiley a primit o veste cumplită. Ce i-a spus mama la telefon: „Am început să plâng, nu mă mai puteam opri”

**Smiley Își Deschide Sufletul: Vestea Dureroasă care L-a Încercat**

Smiley, cunoscut pentru talentul său muzical și zâmbetul său constant, a trecut printr-o perioadă extrem de grea în viața sa personală. Într-o recentă apariție pe podcastul lui Damian Drăghici, artistul a vorbit despre un moment devastator: vestea că tatăl său a suferit un atac cerebral, în timp ce el era plecat în Statele Unite.

**„Am simțit că ceva nu e în regulă”**

Smiley a povestit despre emoțiile trăite atunci când a aflat vestea despre tatăl său. Într-o discuție telefonică cu mama sa, în timp ce se afla în America, artistul a simțit că ceva nu era în ordine. Mama sa a fost nevoită să dezvăluie că tatăl său a suferit un atac cerebral, un eveniment despre care Smiley nu știa, având loc cu două-trei săptămâni înainte de a fi informat.

**„Am început să plâng și nu mă puteam opri”**

După apelul cu mama sa, Smiley a simțit o tristețe profundă. În acel moment de durere, el a fost inspirat să creeze muzică, scriind un refren emoționant dedicat tatălui său. „Am început să plâng fără încetare. În timp ce plângeam, am avut o voce în minte care îmi spunea: Scrie, scrie! Și așa am scris refrenul: ‘Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des’”, a mărturisit artistul.

**Smiley și Confuzia în Legătură cu Femeile**

Într-un interviu recent, Smiley și partenera sa, Gina Pistol, au discutat despre complexitatea înțelegerii femeilor. Smiley a subliniat că, din perspectiva lui, femeile sunt o enigmă încă din copilărie, și că bărbații au dificultăți în a le înțelege.

„De când se nasc, femeile sunt complexe. Noi, bărbații, suntem confuzi în legătură cu tot ce înseamnă femeia”, a spus Smiley. Gina Pistol a adăugat, zâmbind: „Și mie îmi este greu să mă înțeleg uneori. Nu o lua personal!”

Smiley a reflectat și asupra observărilor făcute la fiica sa, concluzionând că natura femeilor este complexă încă de la început și că nu există un moment de „declic” în această privință.