Secrete dezvăluite de Ionuț Dolănescu: Povestea a 15 ani de căsnicie cu Doinița

**Ionuț Dolănescu: O Poveste de Dragoste de Neîntrerupt și O Revelație Surprinzătoare**

Ionuț Dolănescu, fiul legendarului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, se bucură de o căsnicie fericită de 14 ani alături de soția sa, Doinița, și de cei trei copii ai lor. Artistul își laudă partenera, descriind-o drept „o jumătate excepțională” și exprimându-și recunoștința pentru armonia și înțelegerea care caracterizează relația lor.

„Sunt extrem de recunoscător pentru că am alături un om atât de minunat. Suntem împreună de 14 ani, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Nu exagerez, chiar așa este!”, a declarat Ionuț Dolănescu într-un interviu recent pentru Formula AS.

Pentru Dolănescu, Doinița este nu doar o soție iubitoare, ci și o prezență calmă și înțeleaptă care îi oferă sprijinul de care are nevoie. Artistul a glumit spunând că, uneori, îi sugerează soției să se certe pentru a adăuga puțin „piper” în relație, dar aceasta răspunde mereu cu un zâmbet și o îmbrățișare.

De asemenea, Ionuț Dolănescu nu ratează ocazia de a-și aprecia soția și pentru abilitățile sale de gospodină, descriind-o ca fiind „o veritabilă gospodină și o mamă devotată”. Pentru artist, Doinița reprezintă esența fericirii și stabilității în viața sa.

„Fără ea, nu cred că aș fi reușit să îmi mențin echilibrul. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se reflectă clar pe scenă”, a adăugat Dolănescu.

Pe o notă diferită, Dragoș Dolănescu, fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu, a făcut valuri în mediul online cu decizia sa de a se vaccina împotriva COVID-19 de cinci ori, utilizând trei tipuri diferite de vaccinuri. Stabilit în Costa Rica, Dragoș a explicat că a ales să facă acest lucru pentru a demonstra că vaccinurile nu au efecte negative. Deși întreaga familie a trecut printr-o formă ușoară a bolii, Dragoș a optat pentru vaccinare cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson & Johnson pentru a-și reafirma încrederea în eficacitatea vaccinurilor.