Reacția incredibilă a unei concurente din „Casa iubirii”, când l-a văzut pe Casian! „Îmi bate inima”. Atmosfera a fost incendiară odată cu apariția frumosului tânăr

**Casian Este Noua Aducție în „Casa Iubirii” și Fetele S-au Încântat Imediat**

Casian, în vârstă de 25 de ani și originar din Mediaș, județul Sibiu, este noul concurent care a intrat în „Casa Iubirii”. Tânărul a fost întâmpinat cu surprindere și entuziasm de către fetele din emisiune, mai ales având în vedere că plecarea lui Bogdan lăsase locul liber pentru o nouă intrare.Cu o atitudine încrezătoare și un zâmbet larg, Casian a pășit în casa fetelor. Acesta a adus cu el un trandafir alb, simbol al eleganței și rafinamentului. Când a fost întrebat dacă este emoționat, Casian a răspuns că se simte foarte bine și că nu este genul care să aibă emoții.

„Nu am emoții. Sunteți toate foarte frumoase. Am 25 de ani, sunt Scorpion și lucrez ca antrenor personal. Sunt din Mediaș”, a declarat Casian.În timpul discuțiilor, băieții au observat că Casian are un stil distinct și nonconformist, iar Moldo a remarcat că noul concurent pare a fi foarte sportiv. Fetele l-au întrebat despre ultima sa relație, iar Casian a explicat că a fost într-o relație de doi ani care s-a încheiat recent, acum o lună.

„Ultima relație a durat doi ani și s-a terminat acum o lună. Nu mai funcționa, pur și simplu”, a spus Casian.

Rebecca a glumit spunând că poate fosta sa parteneră ar putea apărea și ea în emisiune, dar Casian a evitat să dezvăluie prea multe detalii despre preferințele sale. El a menționat că are un „top 3” în minte, dar nu vrea să facă public acest lucru încă.

„Îmi place exclusivitatea și feminitatea într-o femeie. Nu mă atrage drama și nu îmi place să mă cert. Sunt mai interesat de personalitatea și caracterul fetelor decât de rivalitatea dintre concurenți”, a adăugat Casian.

Pentru a vedea momentul în care Casian a intrat în casa fetelor, vizionați videoclipul disponibil pe platforma emisiunii.