Iulia Albu, de nerecunoscut. Schimbarea pe care internauții au sesizat-o imediat: “Doamne, ce ți-ai făcut, arăți oribil

**Iulia Albu, Ținta Criticilor După O Apariție Recentă: Ce Spune Vedeta Despre Schimbări**

Iulia Albu, cunoscută pentru opiniile sale ferme în lumea modei și pentru critica adusă vedetelor care au apelat la intervenții estetice, a fost recent subiectul unor comentarii negative. Apariția sa cu fața umflată la un eveniment a stârnit speculații și critici din partea internauților.

**Aspectul Actual al Iuliei Albu**

În vârstă de 42 de ani, Iulia Albu a fost observată recent la un eveniment, iar schimbările de aspect au fost evidente pentru urmăritorii săi. Mulți au remarcat o modificare a trăsăturilor ei și au comentat negativ despre aspectul său. Unii dintre aceștia au postat mesaje de genul: “Doamne, ce ți-ai făcut, arăți oribil.”

**Reacția Iuliei Albu**

Iulia Albu a răspuns acestor comentarii explicând că nu a apelat la intervenții estetice, ci se confruntă cu o problemă de sănătate care îi provoacă inflamații la nivelul feței. Vedeta a explicat că această problemă este legată de un dezechilibru hormonal și nu are legătură cu estetica. „Este o problemă pe bază de dezechilibru hormonal, nu mi-am făcut nicio intervenție estetică”, a declarat Iulia Albu pentru Playtech.ro.

**Atitudinea față de Intervențiile Estetice**

Cu două luni în urmă, Iulia a discutat despre singurul medic estetician în care are încredere, subliniind că nu simte nevoia de intervenții suplimentare. „Nu îmi injectează acid hialuronic și nici nu simt nevoia de volume mărite”, a spus ea.

**Susținerea Fiicei Sale**

În același timp, Iulia Albu este alături de fiica sa, Mikaela, care se pregătește pentru examenul de admitere la liceu. Iulia a vorbit despre dificultățile de a locui cu un adolescent și a recunoscut emoțiile sale ca mamă. „Este dificil să stai în casă cu un adolescent, dar este un copil minunat care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite”, a spus Iulia pentru Unica.ro.

**Informații Suplimentare**

Mikaela este fiica Iuliei din căsnicia cu Mihai Albu, cu care Iulia a divorțat în 2013. În luna mai, Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost operat în urmă cu mai bine de o lună, aflat acum sub tratament.