Ce i-a spus Andrei Rotaru soacrei lui, înainte de Insula Iubirii. Cristina este devastată: ”Simt o durere profundă!”.

**Andrei și Cristina Rotaru în mijlocul unei controverse la „Insula iubirii”**

În sezonul 8 al emisiunii „Insula iubirii”, Andrei și Cristina Rotaru s-au impus ca fiind cel mai discutat cuplu. „Popularitatea” lor a crescut semnificativ după ce Andrei a început o relație cu ispita Diandra, încă din prima zi de întâlnire. Pe insula fetelor, Cristina este copleșită de emoții, dar soțul ei pare nepăsător, menționând că „a uitat 10 ani într-o singură zi”.

Andrei și Cristina au participat la show cu intenția de a aduce un plus de adrenalină în căsnicia lor de zece ani și de a trece testul fidelității. Însă, Andrei a dat greș de la început, dezvoltând o atracție puternică pentru ispita Diandra. Pe cealaltă insulă, Cristina își plânge soarta în timp ce soțul ei se implică într-o poveste de dragoste cu altcineva.

**Confesiuni de la Andrei Rotaru**

În primele zile petrecute în Thailanda, tensiunea dintre Andrei și Cristina a fost evidentă. Andrei a înșelat-o pe Cristina, iar acum povestea lui de dragoste cu Diandra este documentată de camerele de supraveghere. Recent, Andrei a avut o discuție în care a recunoscut că a fost extrem de surprins de propria comportare. „Nu pot să cred! Am spus că dacă se întâmplă asta, înseamnă că nu mai sunt eu. Așa am spus la toată lumea”, a declarat Andrei.

**Cristina Rotaru răspunde acuzațiilor**

Cristina a confirmat că Andrei i-a spus mamei sale că nu există nicio probabilitate să se îndrăgostească de altcineva în timpul show-ului, fiind convins de sentimentele sale pentru soția sa. „Așa este, Andrei i-a spus mamei mele că nu există nicio șansă să se îndrăgostească de altcineva. Mă simt profund rănită. Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla așa ceva. Dacă aș fi știut, nu aș fi participat. Ar fi fost corect să îmi spună direct nemulțumirile, nu să mă facă părtașă la acest scenariu”, a spus Cristina.