Alexandru Ciucu s-a întors în locul în care s-a căsătorit cu Alina Sorescu: “Acum…

Alexandru Ciucu a revenit în locul încărcat de amintiri legate de căsătoria sa cu Alina Sorescu, și a făcut unele mărturisiri emoționante.

Cunoscut designer de modă, Alexandru Ciucu a avut parte de o relație deosebită cu Alina Sorescu, dar drumul lor comun nu a avut finalul dorit. După ce au anunțat separarea, cei doi nu au reușit încă să finalizeze procesul de divorț, din cauza unor neînțelegeri persistente.

Recent, Alexandru Ciucu a participat la un festival ce a avut loc pe domeniul unde el și Alina Sorescu și-au celebrat căsătoria. Designerul a spus că locul îi amintește de momentele frumoase petrecute împreună cu fosta parteneră, recunoscând totodată că acum se pregătește pentru un nou capitol, aproape de același loc, unde va avea loc divorțul lor oficial, la Tribunalul Ilfov.

Alexandru Ciucu a declarat: „Aici la Știrbey am avut parte de multe amintiri frumoase, inclusiv de căsătorie. Acum, viața ne aduce din nou în apropiere, dar într-un context diferit, cu divorțul programat tot în Ilfov.”

În ciuda acestei perioade dificile, designerul se concentrează pe binele fiicelor sale. Alexandru Ciucu și-a planificat o vacanță în Grecia împreună cu micuțele sale, dorind să le ofere o experiență plăcută și dorită de ele. „Am planificat o excursie în Grecia pentru fiicele mele. Este important ca ele să se bucure de vacanță, mai ales că își doresc foarte mult să meargă la mare. Vreau să le ofer ocazia să se simtă bine și să se relaxeze în locul în care își doresc,” a spus designerul.

Astfel, în ciuda provocărilor și schimbărilor din viața personală, Alexandru Ciucu rămâne dedicat familiilor și amintirilor importante pentru el și pentru fiicele sale.