Pepe dezvăluie lecțiile din cele două divorțuri: „Libertatea unei femei este cheia unei relații sănătoase…”

Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România, a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții sale, inclusiv prin două divorțuri care au captat atenția publicului. Cu toate acestea, artistul a reușit să depășească provocările și să învețe lecții valoroase din experiențele sale amoroase. Într-un interviu recent, Pepe a împărtășit reflecțiile sale asupra greșelilor din trecut și modul în care a reușit să-și regăsească echilibrul și liniștea.

**Depășirea momentelor grele din viață**

Pepe a vorbit deschis despre perioadele dificile prin care a trecut, subliniind importanța sprijinului divin și al familiei. „Au existat perioade grele în viața mea, o parte dintre ele le știu doar eu și cred că cel mai mult contează Dumnezeu și familia, oamenii care au rămas și care au plâns alături de mine. Psihicul meu a trebuit să rămână întotdeauna cât se poate de bine montat și de pozitiv, astfel încât să-mi văd de carieră și de viitorul meu și iată că am reușit de fiecare dată,” a declarat Pepe.

Pentru artist, menținerea unei atitudini pozitive și a unui psihic puternic a fost esențială pentru a trece peste momentele grele și a continua să se concentreze pe cariera sa.

**Lecțiile învățate din experiențele amoroase**

Pepe a învățat multe din relațiile sale anterioare, iar acum, în noua sa relație cu soția Yasmine, se simte mai împlinit și mai liniștit ca niciodată. Întrebat dacă ar schimba ceva din trecutul său, artistul a răspuns sincer: „Este bună această întrebare, iar răspunsul este că aș face totul exact la fel, pentru că eu nu mă schimb, doar devin din ce în ce mai atent, odată cu vârsta și cu experiența, așa cum este normal.”

Pepe a subliniat că o lecție importantă pe care a învățat-o este legată de libertatea în cuplu. El consideră că oferirea libertății partenerului este esențială, dar trebuie echilibrată cu respectul reciproc. „Consider că vina este a celor care nu știu să aprecieze bunătatea: dacă lași o femeie să aibă libertatea, să iasă cu fetele în oraș, ba la club, ba la restaurant, ba la mare, ba la munte, ușor, ușor va cunoaște pe cineva și își va da cu presupusul despre un anumit bărbat, până când va ajunge lângă acel bărbat,” a explicat Pepe.

El a adăugat că, în relația actuală, oferă aceeași libertate soției sale, Yasmine, ca și în relațiile anterioare, dar este recunoscător că ea nu a abuzat de această încredere. „Eu o las pe Yasi să iasă cu fetele, cum am lăsat și alte femei din viața mea să facă ceea ce-și doresc. Nu m-am schimbat, sunt la fel de permisiv, îi las libertate femeii din viața mea, am lăsat-o și în trecut altor femei, au greșit, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că Yasi nu greșește.”

Pepe crede că respectul reciproc și obiectivele comune sunt fundamentale pentru succesul unei relații. „Cum obișnuiești persoana de lângă tine să te respecte, așa te va respecta. E foarte greu și nu vreau să dau exemple concrete, dar cred că s-a înțeles foarte clar: ai nevoie de un om care să te iubească și care să tragă alături de tine, să aveți țeluri comune, altfel, viața e foarte ofertantă.”

Astăzi, Pepe se bucură de stabilitate emoțională și este recunoscător pentru lecțiile pe care le-a învățat în trecut. Cu o atitudine matură și o perspectivă echilibrată asupra relațiilor, artistul pare să fi găsit formula potrivită pentru a trăi fericit și împăcat.