Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre copil după 3 ani de relație cu Doina Teodoru. Fanii sunt în extaz!

Cătălin Scărlătescu, cunoscutul jurat de la Masterchef, și partenera sa, actrița Doina Teodoru, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani. În ciuda discreției cu care își trăiesc viața personală, fanii cuplului sunt curioși să afle când își vor oficializa relația și dacă vor deveni părinți în viitorul apropiat.

Recent, Cătălin Scărlătescu a decis să vorbească deschis despre aceste subiecte, răspunzând la întrebările care au stârnit interesul internauților. Întrebat despre posibilitatea de a deveni tată, Scărlătescu a mărturisit că nu exclude această opțiune și că se gândește serios la viitorul său alături de Doina Teodoru.

„La un moment dat, trebuie să te gândești la treaba asta, așa că o să știu exact, dacă o să se întâmple. Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Viva.ro, lăsând să se înțeleagă că ideea de a avea un copil nu este deloc îndepărtată de planurile sale de viitor.

Pe lângă discuțiile despre întemeierea unei familii, Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre posibilitatea unei nunți cu Doina Teodoru. Deși nu a început încă să planifice marele eveniment, celebrul bucătar și-a exprimat viziunea despre cum ar trebui să fie o nuntă. Scărlătescu își dorește o petrecere relaxată, fără formalități excesive, în care invitații să se bucure de mâncare și de atmosferă într-un mod casual.

„Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?! În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar”, a explicat Cătălin Scărlătescu pentru CANCAN.ro.

În ceea ce privește relația lor, Cătălin și Doina par să se bucure de fiecare moment petrecut împreună, construind o bază solidă pentru viitorul lor. Chiar dacă nu au stabilit încă detaliile pentru o nuntă sau pentru a deveni părinți, cei doi par să fie pe aceeași lungime de undă, abordând cu relaxare și încredere toate aspectele vieții lor comune.