Fiica lui Adrian Mutu, apariție spectaculoasă în București alături de tatăl ei!

Adrian Mutu recuperează timpul pierdut și este cel mai mândru tată. Acest lucru este evident din fotografii! Zilele acestea, fiica sa cea mare, Adriana, se află în România, iar fostul fotbalist se dovedește a fi nu doar o gazdă desăvârșită, ci și un ghid excelent.

În luna iunie, Adrian Mutu, împreună cu soția și fiul lor, Tiago, au fost în Republica Dominicană, unde locuiesc fiicele lui, Adriana și Maya, împreună cu mama lor, Consuelo. Au petrecut împreună o vacanță de neuitat, fiind prezenți și la ceremonia de absolvire a Adrianei, care tocmai a terminat liceul. Imaginile pline de emoție de la acea festivitate au circulat intens pe Internet, atrăgând numeroase reacții pozitive.

Acum povestea se repetă, de data aceasta pe meleaguri românești, deoarece frumoasa Adriana a călătorit peste 9000 de kilometri pentru a ajunge în țara tatălui său. Fiica cea mare a lui Adrian Mutu se află în România, iar imaginile postate de tatăl mândru pe Instagram sunt impresionante. Mutu radiază de fericire alături de fiica sa, cu care s-a fotografiat în fața Casei Poporului. „Bine ai venit în România, dragostea mea”, a scris Adrian pe Instagram.

Internauții au remarcat frumusețea adolescentei, dar și asemănarea izbitoare cu mama sa. „100% Consuelo”, „Ce seamănă cu Consuelo”, „Frumoasă ca mama”, sunt doar câteva dintre reacțiile apărute online. Pe de altă parte, unii consideră că Adriana seamănă mult cu Adrian. „Cred că ea seamănă cel mai mult cu tine! O frumusețe de fată”, a comentat cineva.

Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, plănuiește să studieze în Europa

Adriana Mutu, fiica cea mare a fostului fotbalist, a împlinit 18 ani pe 11 iunie și a absolvit liceul „Abraham Lincoln” din orașul La Romana. Înainte de a pleca înapoi în Republica Dominicană pentru ceremonia de absolvire, Adrian a vorbit despre planurile de viitor ale fiicei sale.

“Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei, pe 11 (n.r. 11 iunie) face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fie toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani.

E o relație normală Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa”, a declarat Adrian Mutu

E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei acum sunt mari, 22, 18….

Adrian Mutu: „Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an”

Într-un interviu acordat pentru podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a discutat despre toți copiii săi, dar și despre relațiile cu fostele soții, Alexandra Dinu (43 de ani) și Consuelo Matos Gomez (51 de ani). Mutu nu a ezitat să vorbească deschis despre fetele pe care le are cu Consuelo, Adriana (18 ani) și Maya (16 ani).

“Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut. La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”, a explicat Adrian în podcastul lui Cătălin Măruţă. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți timp de 8 ani.

“Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană”, a mai spus Adrian Mutu. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, Adrian Mutu îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani (născut pe 9 septembrie 2002).