”Îl controlez rău de tot” Andreea Mantea nu i-a permis nici până acum asta lui David. Mulți părinți nu țin cont de acest lucru și-și răsfață copiii..

Andreea Mantea, cunoscută pentru cariera sa de prezentatoare și pentru rolul de mamă dedicată de mai bine de opt ani, a dezvăluit recent câteva aspecte despre stilul său de parenting. Deși în fața camerelor este cunoscută pentru personalitatea sa blândă, acasă se străduiește să fie o mamă atât „cool”, cât și autoritară.

**Andreea Mantea își asumă un rol de părinte „cool” dar strict**

În discuțiile despre cum își gestionează rolul de mamă pentru fiul său, David, Andreea Mantea a explicat că dorește să fie percepută ca o mamă modernă și relaxată, dar menține totodată un control strict asupra anumitor aspecte. „Îmi doresc să fiu o mamă cool și, deși nu știu cât de bine îmi iese, îmi păstrez controlul asupra lucrurilor. David nu realizează cât de atent sunt eu la detalii, dar îi permit să creadă că are mai multă libertate decât are în realitate. Respectul pe care i-l oferă este construit pe baza acestei echilibrări între libertate și autoritate”, a explicat Mantea.

**Despre lipsa telefonului mobil în viața lui David**

Una dintre regulile stricte pe care Andreea Mantea le aplică este absența telefonului mobil pentru David, în ciuda faptului că mulți copii de vârsta lui au deja unul. Andreea Mantea consideră că David nu are nevoie de un telefon mobil, fiindcă există întotdeauna persoane care au grijă de el, inclusiv un șofer și o doamnă care îl supraveghează acasă atunci când ea nu este prezentă. „David nu are telefon pentru că nu este necesar. Există întotdeauna persoane care pot să aibă grijă de el sau să-l contacteze atunci când nu sunt împreună. Comunicăm prin telefonul școlii, dacă este cazul”, a adăugat vedeta.

**Timp limitat pentru activități online**

În ciuda regulilor stricte, Andreea Mantea permite și un anumit timp de utilizare a tehnologiei. David are acces ocazional la un telefon mai vechi pentru activități precum ascultarea muzicii sau jocuri online, dar majoritatea timpului său liber este dedicat altor activități. „Am un telefon vechi pe care i-l ofer din când în când pentru a se juca sau a viziona videoclipuri pe YouTube, dar utilizarea lui este limitată. David are alte activități, joacă jocuri, interacționează cu prietenii și citește foarte mult. Telefonul nu este o prioritate pentru el”, a conchis Andreea Mantea.