Adela Popescu și Radu Vâlcan, trași la răspundere că și-au lăsat copiii acasă și că au plecat cu copiii prietenilor în vacanță

Adela Popescu și Radu Vâlcan, cunoscuți pentru naturalețea și sinceritatea lor, au fost recent subiectul unor critici după ce au anunțat că au plecat într-o vacanță fără copiii lor. Cei doi, care formează un cuplu iubit de public, au ales să își petreacă timpul liber în Toscana, Italia, alături de prieteni precum Smiley și Gina Pistol, dar și Răzvan și Irina Fodor.

### Vacanța părinților: Adela Popescu și Radu Vâlcan în Toscana
În timp ce Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de escapada lor în Toscana, unde se relaxează și se distrează, au fost câteva comentarii critice din partea urmăritorilor lor. Unii fani au observat că, în ciuda denumirii „vacanța părinților”, și-au adus și prietenii și copii acestora, ridicând întrebări despre conceptul vacanței lor.

Comentariile au inclus observații precum: „Vacanță părinților??? Atunci de ce nu ați ales o destinație în doi, departe de toți și de toate? Ce caută Gina în vacanța voastră cu tot cu copil?” Adela Popescu a răspuns cu umor: „Cât timp nu sunt ai noștri…”.

De asemenea, au fost și mesaje de susținere: „Frumoasă, superbă, minunată, adorabilă, deșteptă”, și „Îmi place foarte mult de voi doi! Să fiți sănătoși, să vă iubiți și să fiți fericiți!”.

### Locul preferat al lui Adela Popescu și Radu Vâlcan în România
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt pasionați de călătorii și își iau adesea copiii cu ei, explorând diverse destinații, atât în România, cât și în afară. Totuși, într-o postare recentă, Adela a subliniat că nimic nu se compară cu Vama Veche, o destinație preferată pe litoralul românesc.

Adela a descris Vama Veche ca fiind locul unde se simte liberă să se exprime și să se relaxeze fără constrângeri. „În Vamă, când știi ce s-a întâmplat acolo și ce au făcut oamenii, nici nu mai contează. Acolo, ai sentimentul că poți face orice”, a spus Adela Popescu, conform Wowbiz.