Mesajul emoționant al Anei Bărbosu pentru Sabrina Voinea.Ce i-a transmis ca să-i ridice moralul: „Știu foarte bine că doare”

Decizia TAS de ieri seară, prin care Ana Maria Bărbosu a fost recompensată cu medalia de bronz, a făcut valuri în întreaga lume. După anunțul oficial, au apărut diverse reacții, inclusiv un mesaj emoționant din partea Anei Bărbosu pentru Sabrina Voinea.

Ana Maria Bărbosu a obținut medalia de bronz, în timp ce Sabrina Voinea a fost dezamăgită
Deși se știa că verdictul urma să fie dat pe 11 august, TAS a anunțat surprinzător soluționarea contestației depuse de Ana Maria Bărbosu și Sabrina Voinea în seara precedentă.

Pentru Ana Maria Bărbosu, vestea a fost pozitivă, ea urcând pe locul al treilea în clasament și primind medalia de bronz. Din păcate, Sabrina Voinea a primit o decizie nefavorabilă, iar medalia de bronz i-a fost refuzată. Reacția mamei Sabinei a fost una extrem de dură: „Am fost profund afectată de veste. Nici eu, nici Sabri nu mai dorim să avem vreo legătură cu gimnastica.”

Mesajul emoționant al Anei Bărbosu pentru Sabrina Voinea
La mai puțin de 24 de ore după anunțul deciziei, au apărut reacțiile publicului, inclusiv cele ale Nadiei Comăneci. Fosta mare gimnastă a felicitat-o pe Ana Maria și i-a oferit sprijinul său lui Sabrina Voinea, declarând că „Îi ofer Sabrinei medalia mea de bronz de la Montreal.”

Astăzi, Ana Maria Bărbosu a transmis un mesaj emoționant pentru Sabrina Voinea, conform surselor de la golazo.ro:

„Sabrina, Jordan, gândurile mele sunt alături de voi. Știu cât de dureros este, pentru că am trăit aceleași sentimente. Dar vă cunosc și sunt convinsă că veți reveni și mai puternice. Sper din tot sufletul să ne regăsim pe același podium olimpic la următoarele Jocuri. Acesta este visul meu. Sunt mândră că am reușit să readuc România pe un podium olimpic. Sper că am adus bucurie tuturor românilor. Le mulțumesc pentru sprijinul acordat!”

Nadia Comăneci: „Aș fi fost încântată să văd trei medalii pentru trei fete”
Este important de menționat că Nadia Comăneci a fost cea care a semnalat eroarea de jurizare în cazul celor două gimnaste.

La finalul zilei, când deja se cunoșteau deciziile, Nadia Comăneci a transmis un mesaj plin de emoție: „Aș fi fost încântată să văd trei fete cu trei medalii, deoarece toate au muncit din greu. În contextul actual, în care trebuie să protejăm sănătatea mintală, este esențial să încurajăm și să susținem acești copii.”

În timpul audierilor de ieri de la TAS, conform surselor, Nadia Comăneci nu a fost audiată, iar acest lucru a generat întrebări și speculații.