Cum arată fiul Nadiei Comăneci. Marea gimnastă are toate motivele să se mândrească cu băiatul ei. Dylan Conner, singurul copil, este un adolescent în toată regula

Dylan Conner, fiul legendarului cuplu Nadia Comăneci și Bart Conner, a petrecut câteva zile la Paris alături de iubita sa, Scarlette, pentru a urmări ediția din acest an a Jocurilor Olimpice. Cei doi au avut ocazia să asiste la mai multe competiții și au profitat de vremea frumoasă pentru a explora orașul.

Înainte de începerea competițiilor, Dylan și Scarlette au făcut o sesiune foto elegantă lângă o structură decorativă ce celebrează cele cinci inele olimpice.

**Citește și:** Nadia Comăneci a captat atenția la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, fiind alături de nume mari precum Rafael Nadal, Serena Williams și Carl Lewis. Specialiștii au lăudat ținuta sa impresionantă.

Dylan Conner, în vârstă de 18 ani, este singurul fiu al Nadiei și al lui Bart Conner. Recent, a absolvit liceul în Oklahoma, unde locuiește împreună cu familia sa. Petrecerea de absolvire a avut loc în Oklahoma, iar de acolo, Dylan a venit la Paris însoțit de iubita sa.

**Citește și:** Nadia Comăneci a avut o reacție puternică după ce o contestație a schimbat rezultatul pentru medalia de bronz câștigată de Ana Bărbosu.

În această vară, Nadia Comăneci a impresionat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Legenda gimnasticii a fost prezentă, alături de Serena Williams, Rafael Nadal și Carl Lewis, pe ambarcațiunea care a transportat torța olimpică pe Sena, în drum spre Grădinile Tuileries, marcând începutul festiv al jocurilor.