Florin Piersic, prima apariție după operațiile suferite. Vizibil slăbit, marele actor a vorbit despre starea în care se află: “M-ați recunoscut? “

Florin Piersic a transmis recent un mesaj emoționant fanilor săi după o absență îndelungată. Cum se simte artistul în prezent?

După o perioadă dificilă în care s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate, Florin Piersic a fost internat pentru o lungă perioadă. Medicii au fost rezervați în privința stării sale, dar, în ciuda vârstei înaintate, artistul a reușit să depășească aceste momente critice. Acum, aflat într-o clinică de recuperare, Piersic a dorit să își exprime recunoștința și să își anunțe fanii despre starea sa actuală.

Într-un mesaj video plin de optimism și umor, Florin Piersic le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat. Deși a lipsit de pe scenă o bună perioadă, el a declarat că nu a fost uitat și a subliniat că se simte mai bine, fiind în plin proces de recuperare la o clinică din Snagov.

„M-ați recunoscut? Nu pot să cred că în România sunt atâția Florini și totuși pe mine m-ați ținut minte. Dacă nu m-ați fi ținut minte, nu aș fi avut ocazia să vă vorbesc acum. Sunt într-o clinică specială, nu în orice loc, și mă simt tot mai bine. Am avut parte de o perioadă dificilă, dar timpul trece, iar eu sunt aici, cu voi. Voi pleca de aici și ne vom întâlni din nou și ne vom bucura împreună”, a spus Florin Piersic în mesajul său.

Cu optimism și energie, marele actor își exprimă dorința de a reveni pe scenă cât mai curând, unde fanii îl așteaptă cu entuziasm.