E vara lor! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, o nouă vacanță romantică, departe de ochii lumii. Unde s-au dus de această dată cei doi porumbei..

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au petrecut recent o vacanță de vis, iar acum au dezvăluit detalii despre destinația lor de lux și costurile asociate.

Cuplul, extrem de apreciat în lumea showbiz-ului românesc, a ales să se răsfețe într-o escapadă romantică în Grecia, pe insula Mykonos. Cazarea la complexul hotelier unde au stat nu este accesibilă pentru oricine, având un tarif ce variază între 1400 și 2000 de lei pe noapte. Totuși, pentru Bogdan și Cristina, acest cost nu reprezintă o problemă, având în vedere succesul lor profesional.

Într-un interviu recent, cei doi artiști au discutat și despre posibilitatea de a deveni părinți. Deși nu au făcut planuri concrete în acest sens, au fost deschiși în legătură cu viitorul lor.

Bogdan de la Ploiești a declarat: „Nu ne facem planuri mari legate de acest aspect. Știm cât de mult ne plac copiii și cât de mult îi iubim, dar cred că Dumnezeu va decide momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși și deschiși la orice, dar lăsăm totul în voința divină. Dacă noi am spune nu, ar fi neplăcut. Preferăm să așteptăm și să fim răsplătiți când va fi timpul potrivit.”

Cristina Pucean a adăugat: „Cred că Dumnezeu ne va oferi un copil când vom fi pregătiți. Așteptăm cu răbdare și încredere.”