Gică Hagi a dezvăluit ce lecție a învățat de la fiica sa, Kira. „Fata mea mi-a dat-o pe asta! Să o am în fiecare dimineață pe masă”

Gheorghe Hagi a împărtășit recent o lecție prețioasă pe care a învățat-o de la fiica sa, Kira, în timp ce au urmărit meciul dintre România și Elveția, în preliminariile EURO 2024. La 26 de ani, Kira Hagi este o tânără împlinită, dedicată carierei sale de actriță, iar Gheorghe Hagi este profund mândru de realizările ei și ale fratelui său, Ianis.

**Gheorghe Hagi reflectează asupra lecției învățate de la fiica sa**

Recent, Gheorghe Hagi a fost prezent alături de fiica sa, Kira, la Arena Națională, pentru a urmări meciul România-Elveția, în urma căruia naționala noastră a obținut o victorie crucială cu 1-0. Acest rezultat a asigurat locul României în a doua urnă la tragerea la sorți pentru EURO 2024.

La finalul meciului, Hagi a lăudat performanța selecționerului Edward Iordănescu și a jucătorilor echipei naționale. Întrebat despre presiunea resimțită de echipă, Hagi a oferit o perspectivă interesantă, inspirată de lecția primită de la fiica sa.

**Lecția prețioasă despre presiune**

Gheorghe Hagi a declarat: „Critica și presiunea sunt părți inevitabile ale jocului. Sunt momente de intensitate care fac parte din proces. Este important ca jucătorii să înfrunte aceste provocări. Presiunea este necesară pentru a crea performanțe de excepție. Așa cum mi-a spus și Kira, presiunea ajută la dezvoltarea talentului. Asta este ceva ce am învățat de la fiica mea. Presiunea este un factor care contribuie la realizarea excelenței și trebuie să fie prezentă constant.”

**Kira Hagi: Alegerea vocației**

Kira Hagi, acum în vârstă de 26 de ani, a luat decizii importante încă de la o vârstă fragedă. După ce a absolvit o prestigioasă școală de actorie la Londra și a fost pasionată de literatură, Kira a fost nevoită să aleagă între diverse direcții pentru viitorul său. Într-o discuție cu tatăl său și fratele său Ianis, care și-a exprimat clar dorința de a deveni fotbalist, Kira a avut nevoie de mai mult timp pentru a-și clarifica opțiunile. Această alegere a fost una importantă, având în vedere că Kira avea multiple talente și interese.

Gheorghe Hagi a recunoscut că a fost impresionat de felul în care Kira și-a gestionat cariera și alegerile, reflectând asupra modului în care presiunea poate influența și dezvolta potențialul personal.