Val de critici pentru Nadia Comăneci. Internauții i-au sărit în cap după gestul făcut de fosta sportivă .Mesajele dure primite de aceasta

Nadia Comăneci și Bart Conner, mândri părinți ai fiului lor adolescent Dylan, au sărbătorit recent ziua de naștere a acestuia cu un cadou special: o motocicletă Harley Davidson. În prezent, întreaga familie se bucură de o vacanță în Berlin.

**Critici legate de o fotografie postată de Nadia Comăneci**

Într-o recentă postare pe internet, Nadia Comăneci a împărtășit o fotografie cu familia sa, în care Dylan apare cu o bere în mână, deși este încă minor. Imaginea a stârnit o serie de reacții negative din partea unor utilizatori, care au criticat-o pe Nadia pentru modul în care își educă fiul. Unii au acuzat-o că nu respectă normele privind consumul de alcool pentru minori. „Este minunat să vă văd fericiți, dar așa îți educi copilul?” a fost una dintre observațiile făcute de internauți.

În Statele Unite, consumul de alcool de către minori este reglementat strict, dar în Germania, unde se află familia, legislația permite consumul de bere și vin de la vârsta de 16 ani și băuturi spirtoase de la 18 ani, în anumite condiții.

**Planuri de călătorie în România**

Nadia Comăneci a dezvăluit că își dorește să revină în România alături de Dylan, care nu a vizitat țara de la o vârstă fragedă. „Dylan a fost în România când era mic, dar acum aș vrea să-l duc să vadă locurile în care am crescut, precum apartamentul din Onești și sala de la Deva, printre altele. Îi povestesc mereu despre România și este nerăbdător să vină. Mama mi-a spus că îl va aștepta cu toate bunătățile posibile”, a declarat Nadia.

**Despre cariera și viața personală a lui Nadia Comăneci**

Nadia Comăneci a scris istorie în 1976, obținând prima notă de 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal. După câțiva ani, în 1989, înainte de Revoluție, Nadia a decis să plece în Statele Unite, alegere care a marcat un gest important împotriva regimului comunist. A început o nouă viață în SUA, unde l-a întâlnit din nou pe Bart Conner, cu care a dezvoltat o relație deosebită și s-au căsătorit în 1996.