Vestea pe care i-au dat-o medicii a făcut-o să plângă. Cu ce probleme de sănătate se luptă acum Carmen Șerban

Carmen Șerban, cunoscută pentru cariera sa în muzica de petrecere, se confruntă cu dificultăți serioase de sănătate. La vârsta de 53 de ani, artista a primit recent un nou diagnostic care i-a afectat profund starea emoțională.

Cu 13 ani în urmă, Carmen a învins cancerul, dar problemele de sănătate nu au dispărut complet. De curând, medicii i-au spus că va trebui să folosească cârje pentru a se deplasa, iar vestea a fost devastatoare pentru ea.

„În timpul vizitei la medic, am fost copleșită de emoție când am aflat verdictul. M-am emoționat foarte tare și am început să plâng”, a declarat Carmen. Artista a explicat că problemele sale de sănătate sunt, în parte, rezultatul faptului că s-a neglijat pe sine în favoarea altora. Deși acum se deplasează cu ajutorul cârjelor și suferă de dureri constante, Carmen încearcă să rămână optimistă.

„De multe ori, am acordat timp și atenție celor din jurul meu, uitând să mă ocup de mine. Anul acesta, am reușit pentru prima dată să îmi iau o vacanță cu familia, dar din păcate, durerea mi-a umbrit experiența. Totuși, încerc să privesc lucrurile pozitiv și să consider că această boală este un semnal că trebuie să încep să am grijă de mine”, a explicat Carmen.

În urma unui RMN, artista a aflat că suferă de o leziune serioasă la menisc, iar vestea a fost un alt șoc pentru ea. „Când am aflat despre meniscul rupt, m-am simțit copleșită. Mi s-a părut foarte greu și m-am gândit la tatăl meu, care a trecut printr-o situație similară”, a spus Carmen.

Pe lângă sprijinul necondiționat al familiei și prietenilor, credința în Dumnezeu a fost o sursă importantă de putere pentru Carmen, în special după ce a reușit să depășească cancerul. Artista se recunoaște în sprijinul spiritual pe care l-a găsit și care o ajută să facă față provocărilor actuale.