Daliana Răducan, mesaj înduioșător pentru Răzvan Simion. Cei doi au plecat în luna de miere

Daliana Răducan a marcat aniversarea lui Răzvan Simion cu un mesaj emoționant, într-un cadru de vis. Cei doi sărbătoresc în Bali, în mijlocul unei vacanțe de vis, în care matinalul își celebrează cea de-a 44-a aniversare.

Publicat de echipa a1.ro pe 10 august 2024

Recent, Daliana Răducan a postat un mesaj de felicitare pentru soțul său, Răzvan Simion, care împlinește 44 de ani. Cei doi își petrec această zi specială într-o destinație exotică, alegând Bali pentru a-și sărbători nu doar aniversarea, ci și luna de miere.

După ce s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, Răzvan și Daliana au așteptat puțin înainte de a pleca în luna de miere, dar vacanța a meritat așteptarea. Bali, cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase și locațiile de lux, le oferă un cadru perfect pentru această ocazie.

Cuplul a ales un resort exclusivist, unde costul unei nopți de cazare depășește 1.500 de euro. Daliana, arhitect și designer de interior, a fost încântată de locul respectiv și a împărtășit cu urmăritorii săi imagini deosebite, inclusiv detalii despre aranjamentele florale care amintesc de nunta lor.

Pe rețelele sociale, Daliana i-a transmis lui Răzvan un mesaj emoționant însoțit de un video din Bali. „La mulți ani, dragoste!” a scris Daliana, însoțind urarea cu un text sincer:

„În momentul în care am înțeles că viața nu trebuie să fie mereu ideală, am realizat că m-am maturizat. Astăzi, sărbătorim prima ta aniversare ca soț și soție, în luna noastră de miere. Îți doresc ani fericiți, echilibrați și potriviți sufletului tău. Îți sunt alături, te susțin și te prețuiesc.”