Nu și-a expus viața privată, dar acum s-a aflat chiar de la ea! După mulți ani de căsnicie, Monica Anghel anunță pe toată lumea

### Monica Anghel: Între Carieră, Familie și Provocările Vieții

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate voci feminine din muzica românească, are 46 de ani și continuă să își impresioneze fanii cu talentul său remarcabil. În prezent, artista este căsătorită cu Marian Caraivan și împreună au un fiu, pe nume Aviv.

Înainte de căsnicia actuală, Monica a fost căsătorită cu Andrei Carandino, medic specialist în chirurgie estetică. Într-un interviu recent, Monica a făcut câteva mărturisiri despre viața ei de cuplu cu Marian, oferind o viziune autentică asupra relației lor.

„Pentru mine, fericirea înseamnă echilibru. Nu există o rețetă perfectă pentru un mariaj și nici un mariaj perfect. Da, avem și noi certuri. De exemplu, uneori Marian îmi spune că sunt prea critică sau că mă bag în discuțiile lui cu Aviv, ceea ce îl enervează. Iar eu pot să mă supăr dacă uită să cumpere ceva ce i-am cerut. Aceste mici tensiuni sunt normale și parte a vieții de zi cu zi,” a declarat Monica Anghel.

Despre fiul ei, Monica a spus: „Pentru orice mamă, copilul va fi mereu mic, indiferent de vârstă. Venirea unui copil aduce schimbări majore, ne responsabilizează și ne oferă motive să ne luptăm și să ne bucurăm. Aviv a întrebat odată cum a ajuns el în burtica mea, fiindcă știe că aceasta a fost prima lui casă.”

Monica Anghel continuă să își dedice viața muzicii și familiei, demonstrând că, deși viața poate aduce provocări, echilibrul și iubirea sunt esențiale în tot ceea ce face.