Decizie surprinzătoare a fiului Mihaelei Rădulescu la 20 de ani. Reacția mamei: „Nu mă regăsesc în alegerile lui”

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai renumite prezentatoare TV din România, se bucură de o viață plină de succes și strălucire la 55 de ani, având o relație fericită cu Felix Baumgartner și o situație financiară stabilă. Totuși, în ciuda realizărilor sale, viața personală a cunoscutei vedete a suferit o schimbare neașteptată: fiul ei, Ayan, a luat o decizie surprinzătoare la vârsta de 20 de ani.

**Decizia surprinzătoare a fiului Mihaelei Rădulescu**

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu din căsnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, a ajuns recent la 20 de ani. De-a lungul timpului, vedeta i-a oferit fiului său cele mai bune condiții, iar Ayan a petrecut o parte semnificativă din viață în Monaco. Cu toate acestea, Mihaela a comunicat cu el în limba română, însă Ayan a decis recent să vorbească doar în franceză și engleză. Această schimbare l-a surprins pe Mihaela Rădulescu.

„Eu vorbesc românește cu el, așa cum fac toți membrii familiei, dar, trăind de șapte ani într-o țară unde se vorbește predominant franceza și engleza, a ales să vorbească doar aceste limbi,” a declarat Mihaela.

**Cum își descrie vedeta fiul**

În plus față de schimbarea lingvistică, Mihaela Rădulescu a observat și alte aspecte ale personalității fiului său care diferă de ale ei. „Nu seamănă cu mine; este puțin mai jucăuș și, chiar, mai timid. Această timiditate vine din partea tatălui său,” a adăugat ea.

Mihaela consideră că timiditatea lui Ayan este o trăsătură plăcută care adaugă complexitate personalității sale, chiar dacă ea a fost surprinsă de felul în care se comportă fiul său.

**Un parcurs de succes pentru Ayan**

Acum doi ani, Ayan a absolvit cu succes prestigiosul liceu Lawrenceville School din New Jersey, SUA, și Mihaela Rădulescu a împărtășit cu mândrie imagini de la ceremonia de absolvire. Tânărul a fost acceptat la două universități din Statele Unite, dar dorul de fiul său, plecat peste Ocean, afectează profund pe Mihaela Rădulescu.

„Ayan se află pe un drum foarte bun și are parte de realizări importante, dar eu sufăr pentru că am fost eu cea care i-a povestit despre școlile din America și acum îmi pare rău că am contribuit la asta,” a povestit Mihaela Rădulescu în cadrul podcastului Amaliei Enache.