Lovitură de teatru în procesul dintre Cătălin Scărlătescu și Antena 1! Decizia e definitivă!

Cătălin Scărlătescu a obținut o nouă victorie în procesul împotriva Antena 1. Recent, instanța a decis că postul de televiziune nu poate impune interdicții asupra aparițiilor chef-ului la Pro TV, unde acesta este jurat la „MasterChef”. Antena 1 va trebui să plătească cheltuieli de judecată atât lui Scărlătescu, cât și postului Pro TV.

**Victoria lui Cătălin Scărlătescu în fața Antenei 1**

După încheierea colaborării sale cu Antena 1 și emisiunea „Chefi la Cuțite” acum aproape nouă luni, Cătălin Scărlătescu, alături de colegii săi Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, a fost implicat într-o serie de litigii cu postul TV. Antena 1 a intentat mai multe procese, inclusiv unul pentru a-i interzice lui Scărlătescu să apară la Pro TV. Recent, Curtea de Apel București a respins cererea Antena Group, iar decizia a fost definitivă.

Conform hotărârii, Antena 1 este obligată să plătească lui Cătălin Scărlătescu suma de aproximativ 3.000 de euro și 2.100 de euro postului Pro TV pentru cheltuieli de judecată. Aceasta se adaugă la alte procese în desfășurare legate de colaborarea dintre chef și postul TV.

**Contextul conflictului**

În timpul procesului, Cătălin Scărlătescu a explicat cum a decurs colaborarea sa cu Antena 1 și producătoarea Mona Segall. Chef-ul a menționat că a filmat sezonul 11 al „Chefi la Cuțite” urmat de „America Express” și apoi sezonul 12, toate într-un interval scurt. Când a refuzat să participe la sezonul 13 din cauza oboselii, Antena 1 a dat în judecată, încercând să-l forțeze să continue.

**Declarațiile lui Cătălin Scărlătescu**

În instanță, Scărlătescu a detaliat presiunile și dificultățile întâmpinate. „Am avut o discuție cu reprezentanții Antenei 1 după ce am terminat filmările. În acel an, am filmat trei emisiuni și am simțit că am ajuns la limită. Am solicitat să filmăm un singur sezon pe an, nu am spus niciodată că nu vom face sezonul 13. Ne-am dorit să avem timp pentru familiile noastre și pentru noi înșine”, a declarat el.

Această victorie este importantă pentru Cătălin Scărlătescu, marcând o etapă semnificativă în disputele sale legale cu Antena 1, și subliniază importanța protejării drepturilor și opțiunilor individuale în industria media.