Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. S-a lăudat că adoptă un băiețel, l-a luat acasă, iar după numai o zi a decis să-l trimită iar la casa de copii

### Rescriere a articolului

**Monica Gabor și adopția controversată**

Pe vremea când Monica Gabor era căsătorită cu omul de afaceri de la Izvorani, ea a făcut un pas curajos: a adoptat un copil. Totuși, după doar o zi, acesta a fost dus înapoi la orfelinat. Presa internațională a reacționat dur la acea vreme. Monica Gabor a explicat că nu s-a adaptat la noile circumstanțe din cauza faptului că băiatul plângea mult și i-a fost dificil să doarmă.

Monica și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți între 2006 și 2011, iar din relația lor s-a născut o fiică, Irina. După cinci ani de căsnicie, cei doi au divorțat, Monica acuzându-l pe Irinel de infidelitate.

**Adopția și reîntoarcerea copilului la orfelinat**

În 2014, Monica Gabor a luat decizia de a adopta un băiat de 3 ani, pe nume Alex Gabriel. Copilul a fost adus la Izvorani, însă după o zi, a fost dus înapoi la orfelinat. Se pare că Monica nu a reușit să se adapteze la noul rol, iar plânsetele constante ale copilului i-au provocat insomnii.

Ulterior, Monica Gabor a explicat că nu a dormit în noaptea respectivă, iar decizia de a returna copilul a fost ținută secret. Cu toate acestea, presa internațională a publicat un articol care nu a fost favorabil pentru ea, subliniind că adopția a fost de scurtă durată.

**Viața după scandal**

Ani mai târziu, Monica Gabor și-a găsit fericirea alături de un om de afaceri chinez, cunoscut sub numele de Mr. Pink, în Statele Unite. Cuplul a decis să renunțe la personalul de curățenie și să se ocupe personal de treburile casei.

**O viață de lux în America**

De peste un deceniu, Monica Gabor trăiește în lux în SUA alături de Mr. Pink, fiica ei Irina și Anthony, fiul partenerului său dintr-o relație anterioară. Recent, ea a împărtășit imagini pe rețelele de socializare cu locuința sa din Malibu.

Vila, situată pe Maple Drive, a fost decorată astfel încât să îi ofere Monicăi un sentiment de familiaritate și confort. Mr. Pink s-a asigurat că locuința reflectă credințele și valorile Monicăi, incluzând elemente precum picturi cu figuri religioase pentru a-i crea un mediu primitor.